Libnet.ro
UNICEF

08:00

Adoua runda Ponta - Iohannis

Adevărul Adevărul,
Adoua runda Ponta - Iohannis

In limbajul dialecticii, prima runda a fost Teza, iar a doua runda a fost Antiteza. Urmeaza, in mod logic, Sinteza. La sfarsitul rundei a doua, Victor Ponta, citandu-l exact pe Klaus Iohannis, ca un doctorand constiincios, foloseste cuvantul normal. continuă pe Adevărul

Prima runda Ponta - Iohannis

Putem reduce toata povestea la cateva propozitii simple, dar preferam sa le dezvoltam, pentru a lamuri unele detalii, ca si unele echivocuri. Plecam, ca sa zicem asa, de la zero.

Cronica paralela cu detalii de atmosfera de la dezbaterea 2 Ponta - Iohannis. Organizare foarte buna, Iohannis - ofensiv si bine pregatit, Ponta - in corzi pe tema coruptiei

A doua dezbatere Ponta - Iohannis a fost organizata miercuri seara foarte bine de B1 TV. Moderatoarea Madalina Puscalau i-a strunit bine pe candidati in momentele fierbinti, care nu au lipsit deloc. Si asta pentru ca am vazut un Klaus Iohannis mult mai pregatit si mai decis decit la Realitatea TV. Candidatul ACL a atacat in forta pe toate marile teme: coruptia din PSD, plagiatul lui Ponta, situatia economiei si legea amnistiei si gratierii - pe care a amintit-o de cel putin 10 ori. Ponta a incercat sa se strecoare abil, dar de fiecare data Iohannis a revenit pe tema. Remarcabil si faptul ca Iohannis nu a mai fost deloc interesat de ceas, ca ieri la Realitatea TV.

Duelul Realitatilor: Romania TV si Realitatea TV anunta dezbaterea Ponta-Iohannis la aceeasi ora

Cele doua televiziuni rivale, Romania TV si Realitatea TV, si-au disputat dezbaterea Ponta-Iohannis, desi niciunul dintre cei doi candidati nu a confirmat prezenta la aceeasi televiziune pentru confruntare. Ambele televiziuni anuntau, insa, cu putin.

Ce a pus in lumina coliziunea Ponta-Iohannis

Un Victor Ponta agresiv si cu mult tupeu, care spune neadevaruri, cu nonsalanta binecunoscuta si un Klaus Iohannis sovaielnic, care rateaza o multime de ocazii, desi poarta adversarului este aproape goala. Asa a aratat prima confruntare televizata dintre candidatii la prezidentiale. Runda a doua a meciului fusese programata pentru aseara.

Ultimele replici Ponta - Iohannis, in confruntarea de pe B1 TV. Ponta: L-am vazut pe Basescu din nou, cum ii prosteste pe romani. Iohannis: I-a prostit cand v-a pus premier? (VIDEO)

Prima dezbatere echilibrata dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta, realizata miercuri seara de Madalina Puscalau si difuzata de B1 TV, s-a incheiat cu un schimb dur de replici intre cei doi candidati.

A doua confruntare Ponta-Iohannis, la B1TV: Ponta: Aveti trei condamnati definitiv. Iohannis: Eu am trei, dvs. aveti 38

Prezidentiabilii Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au intalnit, miercuri seara, in cea de-a doua confruntare electorala, gazduita de B1TV. Cei doi contracandidati s-au atacat pe temele plagiatului si incompatibilitatii si au pus pe tapet numele parlamentarilor PNL si PSD care au probleme cu legea. Un alt schimb acid de replici a fost pe tema retrocedarilor de la Sibiu.

A doua confruntare Ponta-Iohannis, la B1TV: Este o foarte mare problema daca un elev copiaza

Prezidentiabilii Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au intalnit in aceasta seara, intr-o noua confruntare electorala, la B1TV. Iohannis: Nu cred ca este bine pentru Romania sa fie Victor Ponta presedinte, sa dea puterea toata unui singur partid, care are membri cu probleme grave cu Justitia, este foarte periculos pentru Romania sa regresam. Ponta: Cred ca sunt pregatit si pot fi acel presedinte de care Romania are nevoie.

A doua confruntare Ponta-Iohannis, la B1TV: Iohannis:Domnule Ponta, i-a prostit domnul Basescu pe romani cand v-a pus premier? Pe mine m-a refuzat

Prezidentiabilii Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au intalnit, miercuri seara, in cea de-a doua confruntare electorala, gazduita de B1TV. Cei doi contracandidati s-au atacat pe temele plagiatului si incompatibilitatii si au pus pe tapet numele parlamentarilor PNL si PSD care au probleme cu legea. Un alt schimb acid de replici a fost pe tema retrocedarilor de la Sibiu.

Adevarul Live, de la ora 11.00: Grigore Cartianu comenteaza confruntarea Ponta-Iohannis

La Adevarul Live de la ora 11. 00, jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza, la rece, prima intalnire dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis care a avut loc aseara la Realitatea TV si a fost transmisa de toate televiziunile de stiri si adevarul. ro.

La rece, despre dezbaterea Ponta - Iohannis

Prima confruntare televizata dintre candidati a fost complet irelevanta in privinta informatiilor noi aflate despre pozitionarea candidatilor pe temele mari. Dezbaterea de la Realitatea TV a fost insa relevanta pentru a afla cine si cum SINT cu adevarat candidatii, si a fost mai mult despre Klaus Iohannis decit despre Victor Ponta. Ponta a fost exact asa cum il stim din nenumaratele aparitii TV: agresiv, alunecos, manipulator, nationalist de cartier. Marea miza a fost Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )