Libnet.ro
UNICEF

08:00

La rece, despre dezbaterea Ponta - Iohannis

Hotnews Hotnews,
 La rece, despre dezbaterea Ponta - Iohannis

Prima confruntare televizata dintre candidati a fost complet irelevanta in privinta informatiilor noi aflate despre pozitionarea candidatilor pe temele mari. Dezbaterea de la Realitatea TV a fost insa relevanta pentru a afla cine si cum SINT cu adevarat candidatii, si a fost mai mult despre Klaus Iohannis decit despre Victor Ponta. Ponta a fost exact asa cum il stim din nenumaratele aparitii TV: agresiv, alunecos, manipulator, nationalist de cartier. Marea miza a fost Iohannis. continuă pe Hotnews

Duelul Realitatilor: Romania TV si Realitatea TV anunta dezbaterea Ponta-Iohannis la aceeasi ora

Cele doua televiziuni rivale, Romania TV si Realitatea TV, si-au disputat dezbaterea Ponta-Iohannis, desi niciunul dintre cei doi candidati nu a confirmat prezenta la aceeasi televiziune pentru confruntare. Ambele televiziuni anuntau, insa, cu putin.

Libidoul ticalosiei: Un gand despre profesor, elev si dezbaterea Ponta-Iohannis

Profesorul preda o materie, isi pregateste atent lectia, se gandeste la ce va spune. Elevul, in acest caz, e tupeist, se strecoara fara urma de jena, la nevoie mai si copiaza. Trece clasa cu greu, triseaza, dar o trece. Singurul lucru pe care l-a invatat, de-a lungul anilor de scoala, este cum sa faci porcarii fara sa fii prins si pedepsit. Il motiveaza libidoul ticalosiei. Este tipul infect despre a carui neobosita inventivitate a scris candva Marin Preda. Profesorul il priveste siderat. La fel si noi.

100 de minute. Ce au aflat romanii dupa dezbaterea Ponta - Iohannis

Dezbaterea de marti seara dintre cei doi prezidentiabili a fost punctul central al discutiei de miercuri, in emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, la Antena 3. Din toata dezbater.

Conducerea Parlamentului se reuneste astazi. ACL a cerut repartizarea timpilor de antena pentru dezbaterea Ponta-Iohannis

Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului se reunesc astazi, incepand cu ora 14:00, dupa ce ACL a cerut convocarea Parlamentului pentru repartizarea timpilor de antena a dezbaterii dintre cei doi finalisti ai cursei prezidentiale, Victor Ponta si Klaus Iohannis.

Prima confruntare Iohannis-Ponta, la Realitatea TV

Prima confruntare dintre candidatii Klaus Iohannis si Victor Ponta va avea loc in aceasta seara la Realitatea TV, a anuntat prezidentiabilul ACL, in urma cu putin timp, pe pagina sa oficiala de Facebook.

Alegeri prezidentiale 2014. Monitorizare: Ponta - 5.766 de cuvinte, Iohannis - 4.214, la prima confruntare electorala

Prima confruntare electorala Ponta - Iohannis, desfasurata marti seara, la Realitatea TV, a insemnat, in cifre, 14. 473 de cuvinte, cele mai multe, 5. 766, fiind rostite de Victor Ponta, in timp ce Klaus Iohannis a spus 4. 214 cuvinte, conform datelor furnizate de Mediafax Monitorizare.

VIDEO Alegeri prezidentiale 2014. Ponta a rostit 5.766 de cuvinte, Iohannis - 4.214, la prima confruntare electorala

Prima confruntare electorala Ponta - Iohannis, desfasurata marti seara, la Realitatea TV, a insemnat, in cifre, 14. 473 de cuvinte, cele mai multe, 5. 766, fiind rostite de Victor Ponta, in timp ce Klaus Iohannis a spus 4. 214 cuvinte, conform datelor furnizate de Mediafax Monitorizare.

Ce a pus in lumina coliziunea Ponta-Iohannis

Un Victor Ponta agresiv si cu mult tupeu, care spune neadevaruri, cu nonsalanta binecunoscuta si un Klaus Iohannis sovaielnic, care rateaza o multime de ocazii, desi poarta adversarului este aproape goala. Asa a aratat prima confruntare televizata dintre candidatii la prezidentiale. Runda a doua a meciului fusese programata pentru aseara.

Cronica paralela cu detalii de atmosfera de la dezbaterea 2 Ponta - Iohannis. Organizare foarte buna, Iohannis - ofensiv si bine pregatit, Ponta - in corzi pe tema coruptiei

A doua dezbatere Ponta - Iohannis a fost organizata miercuri seara foarte bine de B1 TV. Moderatoarea Madalina Puscalau i-a strunit bine pe candidati in momentele fierbinti, care nu au lipsit deloc. Si asta pentru ca am vazut un Klaus Iohannis mult mai pregatit si mai decis decit la Realitatea TV. Candidatul ACL a atacat in forta pe toate marile teme: coruptia din PSD, plagiatul lui Ponta, situatia economiei si legea amnistiei si gratierii - pe care a amintit-o de cel putin 10 ori. Ponta a incercat sa se strecoare abil, dar de fiecare data Iohannis a revenit pe tema. Remarcabil si faptul ca Iohannis nu a mai fost deloc interesat de ceas, ca ieri la Realitatea TV.

Klaus Iohannis ia parte la prima confruntare cu Ponta: Am lasat de la mine, acum am hotarat sa vin (VIDEO)

Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a anuntat, pe Facebook, ca va participa, marti seara, de la ora 20. 00, la dezbaterea televizata organizata de Realitatea TV, cu premierul Victor Ponta. Am.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )