Libnet.ro
UNICEF

10:00

Libidoul ticalosiei: Un gand despre profesor, elev si dezbaterea Ponta-Iohannis

Hotnews Hotnews,
 Libidoul ticalosiei: Un gand despre profesor, elev si dezbaterea Ponta-Iohannis

Profesorul preda o materie, isi pregateste atent lectia, se gandeste la ce va spune. Elevul, in acest caz, e tupeist, se strecoara fara urma de jena, la nevoie mai si copiaza. Trece clasa cu greu, triseaza, dar o trece. Singurul lucru pe care l-a invatat, de-a lungul anilor de scoala, este cum sa faci porcarii fara sa fii prins si pedepsit. Il motiveaza libidoul ticalosiei. Este tipul infect despre a carui neobosita inventivitate a scris candva Marin Preda. Profesorul il priveste siderat. La fel si noi. continuă pe Hotnews

Duelul Realitatilor: Romania TV si Realitatea TV anunta dezbaterea Ponta-Iohannis la aceeasi ora

Cele doua televiziuni rivale, Romania TV si Realitatea TV, si-au disputat dezbaterea Ponta-Iohannis, desi niciunul dintre cei doi candidati nu a confirmat prezenta la aceeasi televiziune pentru confruntare. Ambele televiziuni anuntau, insa, cu putin.

La rece, despre dezbaterea Ponta - Iohannis

Prima confruntare televizata dintre candidati a fost complet irelevanta in privinta informatiilor noi aflate despre pozitionarea candidatilor pe temele mari. Dezbaterea de la Realitatea TV a fost insa relevanta pentru a afla cine si cum SINT cu adevarat candidatii, si a fost mai mult despre Klaus Iohannis decit despre Victor Ponta. Ponta a fost exact asa cum il stim din nenumaratele aparitii TV: agresiv, alunecos, manipulator, nationalist de cartier. Marea miza a fost Iohannis.

100 de minute. Ce au aflat romanii dupa dezbaterea Ponta - Iohannis

Dezbaterea de marti seara dintre cei doi prezidentiabili a fost punctul central al discutiei de miercuri, in emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, la Antena 3. Din toata dezbater.

Conducerea Parlamentului se reuneste astazi. ACL a cerut repartizarea timpilor de antena pentru dezbaterea Ponta-Iohannis

Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului se reunesc astazi, incepand cu ora 14:00, dupa ce ACL a cerut convocarea Parlamentului pentru repartizarea timpilor de antena a dezbaterii dintre cei doi finalisti ai cursei prezidentiale, Victor Ponta si Klaus Iohannis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )