Libnet.ro
UNICEF

17:00

Adrian Maniutiu: Nu vad de ce Victor Ponta ar dori acum alegeri anticipate

Antena3 Antena3,
Adrian Maniutiu: Nu vad de ce Victor Ponta ar dori acum alegeri anticipate

In momentul de fata, motiunea anterioara, cea trecuta, a aratat ca opozitia nu are suficienta forta pentru a prelua si pentru a organiza Parlamentul sub umbrela unei noi majoritati. Nu vad de ce Victor. continuă pe Antena3

Vasile Blaga: Victor Ponta ar dori cat mai repede anticipate, dar cu el la guvernare. Nu va dori niciodata sa lase puterea pur si simplu

Copresedintele PNL Vasile Blaga este de parere ca premierul Victor Ponta ar dori cat mai repede anticipate, dar cu el la guvernare, precizand ca seful guvernului nu va dori niciodata sa lase puterea pur si.

La Ordinea Zilei. Vasile Blaga: Victor Ponta vrea sa organizeze alegeri anticipate

La Ordinea Zilei ramane scandalul politic avandu-l drept protagonist pe premierul Victor Ponta. Am aflat astazi o ipoteza ciudata de la co-presedintele PNL, Vasile Blaga. Si anume ca Victor Ponta ar vrea, de.

Adrian Nastase: Nu stiu de ce s-a autosuspendat Victor Ponta, dar atunci cand ai impresia ca ai rezolvat o problema, apar numeroase altele, ce vor trebui si ele rezolvate

Fostul premier Adrian Nastase il critica pe victor Ponta pentru decizia de a renunta la sefia PSD fara a consulta in prealabil cu colegii sai in forurile de conducere ale partidului. Nastase il avertizeaza.

Ce trebuia sa faca Victor Ponta inainte de a se autosuspenda de la sefia PSD

Fostul premier Adrian Nastase este de parere ca Victor Ponta ar fi trebuit sa se sfatuiasca si cu colegii din forurile de conducere ale partidului, inainte de a se autosuspenda din functia de presedinte al PSD.

Victor Ponta: Guvernarea va ramane in istorie, scandalurile de zi cu zi nu. Vom lasa o tara care se afla acum pe primul loc la cresterea economica in 8234;UE8236;

Premierul Victor Ponta a precizat, pe pagina personala de Facebook, ca Guvernul pe care il conduce va lasa o tara care se afla acum pe primul loc la cresterea economica in Uniunea Europeana. Noi vom ramane.

Motivul pentru care premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze din Guvern: amendamentul Ponta

Premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze din Guvern dupa ce procurorii i-au atribuit calitatea de inculpat, potrivit regulilor adoptate, chiar la insistentele acestuia, in Consiliul National PSD din luna martie. Amendamentul Ponta, asa cum a fost botezat documentul privind criteriile de integritate ale membrilor PSD, este incalcat insa chiar de autorul lui.

Gabriel Oprea: Nu sunt bun pentru prim-ministru, sunt bun pentru securitatea nationala. il sustinem pe Victor Ponta, un om consecvent, un tanar destept

Vicepremierul Gabriel Oprea, intrebat daca este posibil ca Tariceanu sa ii ia locul lui Ponta, acesta a raspuns ca Tariceanu a fost un premier bun, dar ca UNPR il sustine pe Victor Ponta. Victor Ponta.

Gabriel Oprea: il sustin pe Victor Ponta ca premier. Ramanem in coalitie cu Victor Ponta prim ministru al Romaniei (VIDEO)

Gabriel Oprea a declarat inainte de sedinta coalitiei de guvernare ca il sustin pe Victor Ponta total ca prim ministru. Oprea a tinut sa reaminteasca faptul ca UNPR este un partid consecvent si serios. Sunt.

Euronews l-a poreclit pe Victor Ponta. Rezultatul, o gluma virala pe internet

Cand a anuntat pe Twitter ca premierul Victor Ponta este inculpat in dosarul Turceni-Rovinari, Euronews a scris gresit numele premierului. Astfel, in loc de primul ministrul Victor Ponta, Euronews a transmis primul ministru Victor Monta.

Euronews l-a poreclit pe Victor Ponta. Rezultatul, o gluma virala pe Internet

Cand a anuntat pe Twitter ca premierul Victor Ponta este inculpat in dosarul Turceni-Rovinari, Euronews a scris gresit numele premierului. Astfel, in loc de primul ministrul Victor Ponta, Euronews a transmis primul ministru Victor Monta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )