Libnet.ro
UNICEF

14:00

Vasile Blaga: Victor Ponta ar dori cat mai repede anticipate, dar cu el la guvernare. Nu va dori niciodata sa lase puterea pur si simplu

B1 B1,
Vasile Blaga: Victor Ponta ar dori cat mai repede anticipate, dar cu el la guvernare. Nu va dori niciodata sa lase puterea pur si simplu

Copresedintele PNL Vasile Blaga este de parere ca premierul Victor Ponta ar dori cat mai repede anticipate, dar cu el la guvernare, precizand ca seful guvernului nu va dori niciodata sa lase puterea pur si. continuă pe B1

La Ordinea Zilei. Vasile Blaga: Victor Ponta vrea sa organizeze alegeri anticipate

La Ordinea Zilei ramane scandalul politic avandu-l drept protagonist pe premierul Victor Ponta. Am aflat astazi o ipoteza ciudata de la co-presedintele PNL, Vasile Blaga. Si anume ca Victor Ponta ar vrea, de.

Liviu Dragnea: Victor Ponta a facut o greseala/ Dragnea o contrazice pe Rovana Plumb: Nu avem interimat la sefia PSD, este un loc gol; Comitetul Executiv va decide cine il va ocupa

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Victor Ponta a facut o greseala cand s-a retras din functia de presedinte al partidului si ca spera ca o greseala sa nu fie urmata de o a doua, referindu-se la o retragere si din functia de premier. El a contrazis-o pe presedinta Consiliului national al PSD Rovana Plumb si a declarat ca in prezent este un loc gol in fruntea partidului si nu un interimat, fapt pentru care este nevoie de o sedinta a Comitetului Executiv cat mai repede.

Lichelismul lui Victor Ponta noi dovezi

Nefiind profet si tinand cont de faptul ca mezalianta, aliantele contra naturii, imoralitatea, carierismul, catavencianismul si pristandanismul reprezinta ingredientele forte ale politicii dambovitene la varf, mi-e imposibil sa spun cate zile sau cate luni va mai ramane prim-ministru dl. Victor Ponta sau cat ii e de aproape sfarsitul politic. Indiferent de suspendare lui strategica si cam cu ochi si cu sprancene din fruntea PSD.

Sebastian Lazaroiu, despre demisia lui Victor Ponta de la sefia PSD: Nu mai e o miza pentru nimeni. Daca pana mai ieri ai fi zis ca Occidentul e pe cale sa-si ia mana de pe noi, de azi incolo s-a inversat ecuatia

Fostul consilier prezidential al lui Traian Basescu, Sebastian Lazaroiu, este de parere ca premierul Victor Ponta nu mai este o miza pentru nimeni, lasand sa se inteleaga ca, in privinta demisiei lui.

Victor Ponta a luat decizia de a nu mai ocupa nicio functie de conducerea PSD. Vezi principalele reactii politice

Victor Ponta a anuntat duminica, printr-o scrisoare adresata liderilor social-democrati si postata pe Facebook , decizia de a nu mai ocupa nicio functie de conducere in PSD, pana la momentul in care isi va demonstra nevinovatia fata de.

Vasile Blaga: Voi discuta cu Gabriel Oprea pentru FORMAREA unei COALITII PNL-UNPR

Vasile Blaga: Sa vedem daca Ponta mai doreste sustinerea domnului Oprea pe un termen destul de scurt, pentru ca domnul Ponta ar dori anticipate, dr cu el la guvernare.

Vasile Blaga, despre premierul Ponta: Orice demnitar, din orice tara democratica, aflat in situatia domniei sale si-ar fi dat demisia

Vasile Blaga a vorbit despre situatia premierului Victor Ponta si este de parere ca orice demnitar din orice tara democratica aflat in situatia domniei sale si-ar fi dat demisia. Copresedintele PNL spune ca.

Vasile Blaga, despre premierul Ponta: Orice demnitar, din orice tara democratica, aflat in situatia domniei sale si-ar fi dat demisia (VIDEO)

Vasile Blaga a vorbit despre situatia premierului Victor Ponta si este de parere ca orice demnitar din orice tara democratica aflat in situatia domniei sale si-ar fi dat demisia. Copresedintele PNL spune ca.

Vasile Blaga vrea o intalnire cu Gabriel Oprea: N-am mai vorbit si imi pare rau, chiar o sa vorbesc. Sa vedem daca Ponta mai doreste sustinerea domnului Oprea

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, marti, ca nu a mai vorbit de mult cu seful UNPR Gabriel Oprea, dar ca va avea curand o discutie cu acesta pe teme politice, scrie stiripesurse. ro. N-am mai vorbit si.

Adrian Maniutiu: Nu vad de ce Victor Ponta ar dori acum alegeri anticipate

In momentul de fata, motiunea anterioara, cea trecuta, a aratat ca opozitia nu are suficienta forta pentru a prelua si pentru a organiza Parlamentul sub umbrela unei noi majoritati. Nu vad de ce Victor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )