Libnet.ro
UNICEF

13:30

Vasile Blaga, despre premierul Ponta: Orice demnitar, din orice tara democratica, aflat in situatia domniei sale si-ar fi dat demisia (VIDEO)

B1 B1,
Vasile Blaga, despre premierul Ponta: Orice demnitar, din orice tara democratica, aflat in situatia domniei sale si-ar fi dat demisia (VIDEO)

Vasile Blaga a vorbit despre situatia premierului Victor Ponta si este de parere ca orice demnitar din orice tara democratica aflat in situatia domniei sale si-ar fi dat demisia. Copresedintele PNL spune ca. continuă pe B1

Vasile Blaga, despre premierul Ponta: Orice demnitar, din orice tara democratica, aflat in situatia domniei sale si-ar fi dat demisia

Vasile Blaga a vorbit despre situatia premierului Victor Ponta si este de parere ca orice demnitar din orice tara democratica aflat in situatia domniei sale si-ar fi dat demisia. Copresedintele PNL spune ca.

La Ordinea Zilei. Vasile Blaga: Victor Ponta vrea sa organizeze alegeri anticipate

La Ordinea Zilei ramane scandalul politic avandu-l drept protagonist pe premierul Victor Ponta. Am aflat astazi o ipoteza ciudata de la co-presedintele PNL, Vasile Blaga. Si anume ca Victor Ponta ar vrea, de.

Vasile Blaga: Victor Ponta ar dori cat mai repede anticipate, dar cu el la guvernare. Nu va dori niciodata sa lase puterea pur si simplu

Copresedintele PNL Vasile Blaga este de parere ca premierul Victor Ponta ar dori cat mai repede anticipate, dar cu el la guvernare, precizand ca seful guvernului nu va dori niciodata sa lase puterea pur si.

Vasile Blaga vrea o intalnire cu Gabriel Oprea: N-am mai vorbit si imi pare rau, chiar o sa vorbesc. Sa vedem daca Ponta mai doreste sustinerea domnului Oprea

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, marti, ca nu a mai vorbit de mult cu seful UNPR Gabriel Oprea, dar ca va avea curand o discutie cu acesta pe teme politice, scrie stiripesurse. ro. N-am mai vorbit si.

Vasile Blaga: Voi discuta cu Gabriel Oprea pentru FORMAREA unei COALITII PNL-UNPR

Vasile Blaga: Sa vedem daca Ponta mai doreste sustinerea domnului Oprea pe un termen destul de scurt, pentru ca domnul Ponta ar dori anticipate, dr cu el la guvernare.

Nicu Banicioiu, vicepresedinte PSD: Nu avem de ce sa discutam despre congres, Ponta nu a demisionat

Vicepresedintele PSD Nicolae Banicioiu a declarat, duminica, ca nu pot fi discutii despre convocarea unui congres al partidului, pentru ca premierul Ponta nu a demisionat, ci este vorba despre prelungirea interimatului, menita sa protejeze PSD, potrivit Mediafax. In PSD nu avem de ce sa discutam despre un Congres. Victor Ponta nu a demisionat. Este vorba de o prelungire a interimatului, menita sa protejeze partidul. Nu poate exista un Congres pana la clarificarea situatiei din Justitie a lui Victor Ponta, afirma Banicioiu.

Banicioiu: Nu avem de ce sa discutam despre congres, Ponta nu a demisionat

Vicepresedintele PSD Nicolae Banicioiu a declarat, duminica, ca nu pot fi discutii despre convocarea unui congres al partidului, pentru ca premierul Ponta nu a demisionat, ci este vorba despre prelungirea.

Premierul Ponta anunta ca se retrage de la conducerea PSD

ACTUALIZARE 20:02 Plumb: Ponta nu demisioneaza din functia de presedinte, este o retragere temporara Presedintele interimar PSD Rovana Plumb a declarat, duminica, ca premierul Victor Ponta nu demisioneaza din funtea PSD, fiind vorba doar de o retragere temporara din fruntea partidului.

Ce a declarat premierul Ponta despre sechestrul pe o parte din averea sa

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, referitor la masura sechestrului asigurator pe o parte din averea sa, ca este o procedura normala, mentionand ca a pus la dispozitia anchetatorilor apartamentul pe care.

Rovana Plumb, despre premierul Victor Ponta: Va participa in calitate de prim ministru la toate sedintele Biroului Executiv, reuniunile coalitiei (VIDEO)

Rovana Plumb a vorbit dupa sedinta coalitiei de guvernare despre faptul ca obiectivul pe care aceasta il are este sa ne indeplinim toate angajamanetele asumate in fata romanilor, iar printre obiectivele.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )