Libnet.ro
UNICEF

15:00

Adrian Mititelu, judecat pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Online Sport Online Sport,
Adrian Mititelu, judecat pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Patronul echipei FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, fost trimis in judecata de DIICOT sub acuzatia de evaziune fiscala si spalare de bani. continuă pe Online Sport

Adrian Mititelu, judecat pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Patronul echipei FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, fost trimis in judecata de DIICOT sub acuzatia de evaziune fiscala si spalare de bani.

Patronul echipei U Craiova, Adrian Mititelu, judecat pentru evaziune fiscala de 5 mil euro

Patronul FC U Craiova, Adrian Mititelu, a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT, alaturi de mai multi complici, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul total fiind de peste cinci milioane de euro. impreuna cu Mititelu vor fi judecati Stefan Ionescu, Gheorghe Joavina, Gigi Cristian Oprea si Iancu Craciunoiu.

Adrian Mititelu, judecat pentru evaziune fiscala de peste 5 milioane de euro

Patronul FC U Craiova, Adrian Mititelu, a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT, alaturi de mai multi complici, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul total adus bugetului.

Adrian Mititelu, judecat pentru evaziune fiscala de peste cinci milioane de euro

Adrian Mititelul, patronul FC U, a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani.

Adrian Mititelu, judecat pentru evaziune fiscala de peste cinci milioane de euro

Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), alaturi de mai multi complici, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul in acest caz se ridica la peste cinci milioane de euro.

Adrian Mititelu, trimis in judecata pentru evaziune fiscala de peste cinci milioane de euro

Patronul FC U Craiova, Adrian Mititelu, a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT, alaturi de mai multi complici, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. impreuna cu Mititelu vor fi judecat.

Adrian Mititelu a fost trimis in judecata pentru spalare de bani si evaziune fiscala

Fostul patron al clubului Universitatea Craiova a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT pentru pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, evaziune fiscala, spalare a banilor si folosire cu rea credinta a bunurilor societatii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )