Libnet.ro
UNICEF

15:00

Adrian Mutu va semna cu Petrolul Ploiesti pentru un an si jumatate

B1 B1,
Adrian Mutu va semna cu Petrolul Ploiesti pentru un an si jumatate

Atacantul Adrian Mutu a anuntat, duminica seara, ca va juca din ianuarie pentru formatia Petrolul Ploiesti. Din ianuarie voi juca pentru Petrolul un an si jumatate! Voi veni sub forma de imprumut de la. continuă pe B1

Contra si-a izolat jucatorii de subiectul Mutu: Nu stiu daca se va materializa

Cosmin Contra a sustinut, joi dupa-amiaza, o conferinta de presa in care a vorbit despre posibilitatea venirii lui Adrian Mutu la Petrolul Ploiesti.

Adrian Mutu va evolua, din ianuarie, la Petrolul Ploiesti

Adrian Mutu 34 de ani) a anuntat, pe contul sau de Facebook, ca va juca, din luna ianuarie a anului viitor, la Petrolul Ploiesti. Din ianuarie voi evolua pentru Petrolul un an si jumatate. Voi veni sub forma de imprumut de la Ajaccio, a declarat Mutu.

Mutu va juca, din ianuarie, la Petrolul Ploiesti.

Adrian Mutu 34 de ani) a scris, pe contul sau de Facebook, ca va juca, incepand din ianuarie, in Liga I, la Petrolul Ploiesti. Din ianuarie voi evoluat pentru Petrolul un an si jumatate. Voi veni sub forma de imprumut de la Ajaccio, a declarat Mutu. Mutu va reveni in Liga 1, dupa 14 ani de la transferul sau de la Dinamo la Inter Milano. De-a lungul timpului, Adrian Mutu a jucat la FC Arges, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena si Ajaccio. Citeste si: .

Contra: Mutu are golul in sange

Cosmin Contra a reactionat, duminica seara, dupa ce Adrian Mutu a anuntat ca va juca la Petrolul Ploiesti din luna ianuarie.

Mutu la Petrolul, mutarea e hotarata!

Adrian Mutu s-a inteles duminica seara cu Ajaccio pentru a pleca din Franta si a veni in Romania, la Petrolul.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )