Libnet.ro
UNICEF

22:45

Adrian Nastase: Acest nume nu l-am mai pronuntat din liceu

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase: Acest nume nu l-am mai pronuntat din liceu

Adrian Nastase relateaza pe blogul sau ca a gasit de curand un volum de poezii al publicistului si scriitorului roman Iosif Vulcan. Sunt nume pe care nu le-am mai rostit din perioada liceului. Iosif Vulcan es. continuă pe Antena3

Adrian Nastase: Una din ingineriile folosite in ultimii ani pentru castiguri importante

Adrian Nastase afirma, intr-o postare pe blogul sau personal, ca asa zisele serviciile de mentenanta au fost folosite ani de-a randul pentru capusarea institutiilor statului. Fostul premier da ca exemplu.

Adrian Nastase, sfaturi pentru Viorica Dancila. Ce trebuie sa faca premierul pentru a obtine o noua majoritate in Parlament

Fostul premier Adrian Nastase vine cu cateva sfaturi pentru Viorica Dancila pentru a putea obtine o noua majoritate in Parlament. In ultima vreme, in perspectiva alegerilor prezidentiale, scena.

Cine este sportiva platita de Primaria Capitalei cu peste 17.000 de euro pe luna. Ce alte nume se mai afla in clasament

Sportul, domeniu scump, dar daca ai noroc, pe langa talent, poate fi si o activitate care iti aduce venituri remarcabile. Cine este sportiva platita de Primaria Capitalei cu peste 17. 000 de euro pe luna? Ce alte nume se mai afla in clasament? Cine este sportiva platita de Primaria Capitalei cu peste 17. 000 de euro pe .

Cheltuielile cu sanatatea in Romania - cele mai mici din UE

Cheltuielile cu sanatatea in Romania au fost echivalente cu 4,99% din Produsul Intern Brut in anul 2016, cel mai mic procent inregistrat in randul statelor membre ale Uniunii Europene, in conditiile in care media la nivelul UE este de 10% din PIB, arata datele publicate miercuri de Eurostat si citate de Agerpres. La acest indicator, Franta este campioana in UE, cu 11,5% din PIB alocat sanatatii, urmata de Germania 11,1% din PIB) si Suedia 11%).

EUROSTAT: Romanii cheltuie, pentru o vacanta, cel mai putin din Uniunea Europeana

Rezidentii din Uniunea Europeana au cheltuit, in medie, 377 de euro pentru un sejur turistic in anul 2017, pe ultimul loc in acest clasament fiind rezidentii din Romania, cu o medie de 135 de euro alocati pentru o vacanta, arata datele publicate marti de Eurostat.

NASA: Un asteroid care rivalizeaza cele mai maricladiri din lume va trece pe langa Terra

Un asteroid de dimensiuni mari, care rivalizeaza cu cele mai inalte cladiri din lume, va trece pe la.

Romanii cheltuie, in medie, 135 de euro pentru o vacanta, cel mai putin din UE

Rezidentii din Uniunea Europeana au cheltuit, in medie, 377 de euro pentru un sejur turistic in anul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )