Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adrian Nastase, despre protocoalele SRI: Numarul interceptarilor telefonice a crescut de trei, patru ori fata de 2005

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, despre protocoalele SRI: Numarul interceptarilor telefonice a crescut de trei, patru ori fata de 2005

Fostul premier Adrian Nastase a declarat ca dupa 2005, an care a marcat finalul guvernarii PSD, numarul interceptarilor telefonice a crescut de 3-4 ori fata de 2005, si a adaugat ca nu-si aduce aminte de. continuă pe Antena3

Fostul premier Adrian Nastase, despre condamnarea Elenei Udrea: Traian Basescu a creat un monstru care acum, iata, ii distruge membrii familiei

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase, a declarat ca senatorul Traian Basescu a creat un monstru care ii distruge membrii familiei. Presedintele Fundatiei Europene Titulescu a mai adaugat ca nu a dorit nimanui experienta condamnarii la inchisoare.

Ponta: Adrian Nastase nu m-a copiat niciodata pe mine, eu insa am incercat sa il copiez in a fi un foarte bun premier / Dragnea il copiaza pe Basescu

Victor Ponta l-a atacat joi pe Dragnea, care ceva mai devreme spusese ca Nastase l-a copiat pe Ponta: 'Afirmatia lui Liviu Dragnea este oaroganta si o jignire inutila nu pentru Adrian Nastase ci pentru noitoti cei care am crescut si am muncit doar in PSD!'.

Adrian Nastase, avertisment pentru PSD: Se contureaza un nou pact de coabitare

Adrian Nastase a gasit o fractura evidenta in raportul prezentat de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dupa evaluarea procurorului general si a procurorului-sef DNA. Nastase avertizeaza.

Adrian Nastase, replica pentru Liviu Dragnea: Coabitarea exista. Fostii mei colegi sa puna mana pe pix si pe hartie si sa faca legi

Adrian Nastase i-a raspuns lui Liviu Dragnea, intr-o interventie in emisiunea 100 de minute, dupa ce presedintele PSD a negat existenta unei coabitari intre fortele.

Dragnea: Adrian Nastase il copiaza pe Ponta, nu ma asteptam. Nu exista niciun pact de coabitare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus joi, inlegatura cu afirmatia lui Adrian Nastase precum ca ar exista o coabitare cu presedintele Klaus Iohannis, ca acesta il copiaza pe Victor.

Liviu Dragnea, replica pentru Adrian Nastase: Greseste profund. Nu ma asteptam sa il copieze pe Victor Ponta. Nu exista nicio coabitare cu presedintele Iohannis(VIDEO)

Presedintele PSD a tinut sa-i raspunda fostului premier Adrian Nastase, care a acuzat coalitia de guvernare ca s-a inteles cu presedintele Iohannis. Greseste profund. Eu il respect.

Liviu Dragnea, replica pentru Adrian Nastase: Greseste profund. Nu ma asteptam sa il copieze pe Victor Ponta. Nu exista nicio coabitare cu presedintele Iohannis (VIDEO)

Presedintele PSD a tinut sa-i raspunda fostului premier Adrian Nastase, care a acuzat coalitia de guvernare ca s-a inteles cu presedintele Iohannis.”Greseste profund. Eu il respect.

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase: E clar ca Laura Kovesi nu a vrut sa-si dea demisia si acum devine o situatie aproape penibila

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase, a declarat, joi, ca Guvernul a externalizat problemele Justitiei ca si cum ar fi vorba de serviciile de contabilitate, iar ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cazut practic in propria capcana.

Atacurile continua in PSD. Victor Ponta: Afirmatia lui Dragnea despre Nastase reprezinta o aroganta si o jignire inutila. Adrian Nastase nu m-a copiat niciodata, eu am incercat sa-l copiez. Liviu Dragnea il imita pe Traian Basescu

Fostul premier Victor Ponta a transmis ca afirmatia presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la adresa lui Adrian Nastase este “o aroganta si o jignire inutila. Victor Ponta a mai spus si ca Adrian Nastase nu l-a copiat niciodata, ci el a incercat sa-l copieze in a fi un bun prim-ministru.

Victor Ponta: Afirmatia lui Dragnea despre Nastase reprezinta o aroganta si o jignire inutila. Adrian Nastase nu m-a copiat niciodata, eu am incercat sa-l copiez. Liviu Dragnea il imita pe Traian Basescu

Fostul premier Victor Ponta a transmis ca afirmatia presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la adresa lui Adrian Nastase este o aroganta si o jignire inutila. Victor Ponta a mai spus si ca Adrian Nastase nu l-a copiat niciodata, ci el a incercat sa-l copieze in a fi un bun prim-ministru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2174 seconds )