Libnet.ro
UNICEF

22:00

Fostul premier Adrian Nastase, despre condamnarea Elenei Udrea: Traian Basescu a creat un monstru care acum, iata, ii distruge membrii familiei

România Liberă România Liberă,
Fostul premier Adrian Nastase, despre condamnarea Elenei Udrea: Traian Basescu a creat un monstru care acum, iata, ii distruge membrii familiei

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase, a declarat ca senatorul Traian Basescu a creat un monstru care ii distruge membrii familiei. Presedintele Fundatiei Europene Titulescu a mai adaugat ca nu a dorit nimanui experienta condamnarii la inchisoare. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, despre condamnarea Elenei Udrea: O decizie nedreapta, care nu e acoperita de fapte

Fostul presedinte Traian Basescu a catalogat condamnarea Elenei Udrea la sase ani de inchisoare cu executare ca fiind o decizie nedreapta, potrivit Mediafax.

Adrian Nastase, despre protocoalele SRI: Numarul interceptarilor telefonice a crescut de trei, patru ori fata de 2005

Fostul premier Adrian Nastase a declarat ca dupa 2005, an care a marcat finalul guvernarii PSD, numarul interceptarilor telefonice a crescut de 3-4 ori fata de 2005, si a adaugat ca nu-si aduce aminte de.

Alina Mungiu-Pippidi: Trei lectii din condamnarea Elenei Udrea. Si cinci intrebari

Societatea a invatat oare ca trebuie sanctionate comportamentele, si nu persoanele, pentru ca nu exista oameni politici integral rai sau integral buni, ci doar oameni politici care actioneaza in limitele permise de indulgenta societatii, iar aceasta trebuie sa se aplice fara discriminare pentru ai nostri sau ai lor, ca sa aiba vreun efect?.

Liviu Dragnea, replica pentru Adrian Nastase: Greseste profund. Nu ma asteptam sa il copieze pe Victor Ponta. Nu exista nicio coabitare cu presedintele Iohannis(VIDEO)

Presedintele PSD a tinut sa-i raspunda fostului premier Adrian Nastase, care a acuzat coalitia de guvernare ca s-a inteles cu presedintele Iohannis. Greseste profund. Eu il respect.

Liviu Dragnea, replica pentru Adrian Nastase: Greseste profund. Nu ma asteptam sa il copieze pe Victor Ponta. Nu exista nicio coabitare cu presedintele Iohannis (VIDEO)

Presedintele PSD a tinut sa-i raspunda fostului premier Adrian Nastase, care a acuzat coalitia de guvernare ca s-a inteles cu presedintele Iohannis.”Greseste profund. Eu il respect.

Fostul deputat Adrian Gurzau, finul Elenei Udrea, a fost condamnat la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta

Fostul deputat PMP Adrian Gurzau, finul Elenei Udrea, a fost condamnat marti la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare, pentru trafic de influenta in dosarul privind favorizarea societatii.

Atacurile continua in PSD. Victor Ponta: Afirmatia lui Dragnea despre Nastase reprezinta o aroganta si o jignire inutila. Adrian Nastase nu m-a copiat niciodata, eu am incercat sa-l copiez. Liviu Dragnea il imita pe Traian Basescu

Fostul premier Victor Ponta a transmis ca afirmatia presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la adresa lui Adrian Nastase este “o aroganta si o jignire inutila. Victor Ponta a mai spus si ca Adrian Nastase nu l-a copiat niciodata, ci el a incercat sa-l copieze in a fi un bun prim-ministru.

Victor Ponta: Afirmatia lui Dragnea despre Nastase reprezinta o aroganta si o jignire inutila. Adrian Nastase nu m-a copiat niciodata, eu am incercat sa-l copiez. Liviu Dragnea il imita pe Traian Basescu

Fostul premier Victor Ponta a transmis ca afirmatia presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la adresa lui Adrian Nastase este o aroganta si o jignire inutila. Victor Ponta a mai spus si ca Adrian Nastase nu l-a copiat niciodata, ci el a incercat sa-l copieze in a fi un bun prim-ministru.

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase: E clar ca Laura Kovesi nu a vrut sa-si dea demisia si acum devine o situatie aproape penibila

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase, a declarat, joi, ca Guvernul a externalizat problemele Justitiei ca si cum ar fi vorba de serviciile de contabilitate, iar ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cazut practic in propria capcana.

Ana Maria Topoliceanu, denuntatoarea Elenei Udrea: Suntem victimele propriilor alegeri, e valabil si pentru doamna Udrea

Declaratiile Anei Maria Topoliceanu, cea care a fost cea mai buna prietena a Elenei Udrea, au cantarit foarte mult in condamnarea fostului ministru al Turismului la sase ani de inchisoare in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3213 seconds )