Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adrian Nastase, despre situatia din USL: Se face o imensa greseala, iar Traian Basescu profita

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, despre situatia din USL: Se face o imensa greseala, iar Traian Basescu profita

USL se clatina si vorbeste despre prezidentiale prea devreme, iar acest lucru este o greseala de pe urma careia Traian Basescu profita. Declaratia a fost facuta de fostul premier Adrian Nastase, sambata,. continuă pe Antena3

Adrian Nastase, despre scandalul mosiei, la QA

Scandalul din jurul mosiei lui Traian Basescu nu numai ca nu vrea sa se stinga, dar ia amploare in fiecare zi si, in mod surprinzator, l-a pus pe jar nu doar pe presedinte, dar si Uniunea Social Liberala. I-a.

Radu Stroe, despre scandalul din USL: Ca si intr-o familie, exista discutii in contradictoriu

Vicepresedinte PNL Radu Stroe a declarat ca USL nu este dezbinat, dar a acceptat ca in ultima vreme au existat discutii contradictorii. USL nu este dezbinat cata vreme vii cu angajarea raspunderii in fata Guver.

Nastase, despre paradoxul de la prezidentiale: Ponta nu vrea, dar il impinge partidul. Antonescu vrea, dar partidul e interesat de guvernare

Fostul premier Adrian Nastase considera ca prim-ministrul Victor Ponta nu vrea sa candideze la alegerile prezidentiale, insa partidul il impinge in aceasta directie. Dupa parerea mea, Victor Ponta nu vrea.

Adrian Nastase, un adversar al gazelor de sist

Fostul premier Adrian Nastase s-a declarat un adversar al explorarii si exploatarii gazelor de sist. Eu am fost impotriva explorarii, exploatarii gazelor de sist prin metoda fracturarii hidraulice. Poate ca.

Adrian Nastase: Parlamentul functioneaza in relanti. Cred ca ar trebui regandit, poate si o remaniere

Fostul premier Adrian Nastase este de parere ca Parlamentul nu functioneaza corespunzator in prezent si ar trebui regandit, poate chiar remaniat. Parlamentul functioneaza in relanti in momentul de fata,.

Valeriu Zgonea, despre riscul ruperii USL: Nu stiu, nu am castigat la loto ca sa am premonitii

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a fost intrebat, miercuri seara, la Parlament, daca exista riscul ruperii USL in acest moment, el raspunzand ca nu are aceasta informatie si ca nu a.

Adrian Mutu, despre metodele de pregatire ale lui Victor Piturca: Este primitiv, la sedinta video inainte de meci ne spune ce populatie si care este suprafata tarii pe care o intalnim. Dupa aceea, liniste totala

Neconvocat de Victor Piturca pentru ultimele partide din preliminariile CM de fotbal din 2014, Adrian Mutu l-a criticat puternic pe selectioner, despre care a spus ca are metode de pregatire primitive. Daca incepem o sedinta video inainte de meci cu Ungaria, incepe cu faptul ca Ungaria are 2 milioane de locuitori si 700. 000 de metri patrati. Dupa aia e liniste totala o ora si jumatate cat dureaza un meci, a declarat Mutu.

Putin a discutat la telefon cu Hollande despre situatia Siriei si Iranului

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a discutat, joi, prin telefon, cu omologul sau francez, Francois Hollande, despre situatia din Siria si despre programul nuclear iranian. Convorbirea telefonica a avut loc la.

Primarul din Navodari face amenintari mafiote pe pagina sa de Facebook

Amenintari mafiote din partea unui edil social democrat. Trimis in judecata de procurorii DNA pentru fapte de coruptie, primarul orasului Navodari, Nicolae Matei, s-a gandit sa bage frica in toti cei care.

VIDEO. Basescu despre presiunile din servicii asupra lui Ponta: Are un miez declaratia lui ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca declaratiile lui Crin Antonescu despre presiunile unor oameni influenti din servicii pentru ca Victor Ponta sa candideze la alegerile prezidentiale, au un miez de adevar. Daca Crin Antonescu se referea la George Maior este o infamie. Directorul SRI este de-o corectitudine ireprosabila. Dar, nu pot sa spun ca nu are un miez declaratia lui Crin Antonescu. El are ministri in CSAT, a spus Traian Basescu intr-o emisiune la B1 .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )