Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Stroe, despre scandalul din USL: Ca si intr-o familie, exista discutii in contradictoriu

Antena3 Antena3,
Radu Stroe, despre scandalul din USL: Ca si intr-o familie, exista discutii in contradictoriu

Vicepresedinte PNL Radu Stroe a declarat ca USL nu este dezbinat, dar a acceptat ca in ultima vreme au existat discutii contradictorii. USL nu este dezbinat cata vreme vii cu angajarea raspunderii in fata Guver. continuă pe Antena3

Radu Stroe, despre posibila sustinere a lui Basescu: Presedintele ne curteaza din 2005, de cand voia sa ne desfiinteze

PNL nu crede in Traian Basescu, a spus Radu Stroe, desi presedintele ne curteaza din 2005, pentru ca liberalii il cunosc foarte bine. intrebat ce crede despre afirmatiile lui Traian Basescu, cel care a spus.

Adrian Nastase, despre situatia din USL: Se face o imensa greseala, iar Traian Basescu profita

USL se clatina si vorbeste despre prezidentiale prea devreme, iar acest lucru este o greseala de pe urma careia Traian Basescu profita. Declaratia a fost facuta de fostul premier Adrian Nastase, sambata,.

Radu Stroe: Seful comisiei de ancheta in cazul terenului cumparat de familia Basescu va fi de la PSD

Comisia de ancheta in cazul terenului cumparat de familia Basescu va fi cel mai probabil condusa de un specialist in Agricultura, de la PSD, a spus ministrul de Interne, sambata, la Antena 3. Radu Stroe a.

Adrian Nastase, despre scandalul mosiei, la QA

Scandalul din jurul mosiei lui Traian Basescu nu numai ca nu vrea sa se stinga, dar ia amploare in fiecare zi si, in mod surprinzator, l-a pus pe jar nu doar pe presedinte, dar si Uniunea Social Liberala. I-a.

Valeriu Zgonea, despre riscul ruperii USL: Nu stiu, nu am castigat la loto ca sa am premonitii

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a fost intrebat, miercuri seara, la Parlament, daca exista riscul ruperii USL in acest moment, el raspunzand ca nu are aceasta informatie si ca nu a.

Adevarul Live cu Radu Paraschivescu, despre noile lui volume

La Adevarul Live de la ora 11. 00 este invitat scriitorul Radu Paraschivescu, ce va vorbi, impreuna cu Cezar Paul-Badescu, despre cele doua carti pe care urmeaza sa le lanseze la Targul de Carte Gaudeamus: Maimuta carpatina si De la Waters la Similea. Oameni cool scriu despre muzica lor.

Adevarul Live cu Radu Paraschivescu, despre noile sale volume

La Adevarul Live a fost invitat scriitorul Radu Paraschivescu, care a vorbit, impreuna cu Cezar Paul-Badescu, despre cele doua carti pe care urmeaza sa le lanseze la Targul de Carte Gaudeamus: Maimuta carpatina si De la Waters la Similea. Oameni cool scriu despre muzica lor.

VIDEO. Basescu despre presiunile din servicii asupra lui Ponta: Are un miez declaratia lui ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca declaratiile lui Crin Antonescu despre presiunile unor oameni influenti din servicii pentru ca Victor Ponta sa candideze la alegerile prezidentiale, au un miez de adevar. Daca Crin Antonescu se referea la George Maior este o infamie. Directorul SRI este de-o corectitudine ireprosabila. Dar, nu pot sa spun ca nu are un miez declaratia lui Crin Antonescu. El are ministri in CSAT, a spus Traian Basescu intr-o emisiune la B1 .

Basescu despre presiunile din servicii asupra lui Ponta: Are un miez declaratia lui Crin ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca declaratiile lui Crin Antonescu despre presiunile unor oameni influenti din servicii pentru ca Victor Ponta sa candideze la alegerile prezidentiale, au un miez adevarat. Daca Crin Antonescu se referea la George Maior este o infamie. Directorul SRI este de-o corectitudine ireprosabila. Dar, nu pot sa spun ca nu are un miez declaratia lui Crin Antonescu. El are ministri in CSAT, a spus Traian Basescu intr-o emisiune la B1 .

Studiu ingrijorator despre elevii din Romania. 85% din ei spun ca au consumat deja alcool, iar 27% fumeaza in fiecare zi

Consumul de alcool a devenit sport de performanta in liceele din Capitala. Peste 80 la suta dintre elevii cu varste cuprinse intre 14 si 16 ani au baut alcool cel putin o data. Dar adolescentii nu se rezuma.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )