Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Stroe: Seful comisiei de ancheta in cazul terenului cumparat de familia Basescu va fi de la PSD

Antena3 Antena3,
Radu Stroe: Seful comisiei de ancheta in cazul terenului cumparat de familia Basescu va fi de la PSD

Comisia de ancheta in cazul terenului cumparat de familia Basescu va fi cel mai probabil condusa de un specialist in Agricultura, de la PSD, a spus ministrul de Interne, sambata, la Antena 3. Radu Stroe a. continuă pe Antena3

VIDEO Cezar Preda face apel la procurorul general sa se autosesizeze in cazul terenului Ioanei Basescu

Vicepresedintele PDL, deputatul Cezar Preda, a lansat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, un apel catre procurorul general al Romaniei sa se autosesizeze in cazul terenului agricol cumparat de fiica presedintelui, Ioana Basescu.

Radu Stroe, despre posibila sustinere a lui Basescu: Presedintele ne curteaza din 2005, de cand voia sa ne desfiinteze

PNL nu crede in Traian Basescu, a spus Radu Stroe, desi presedintele ne curteaza din 2005, pentru ca liberalii il cunosc foarte bine. intrebat ce crede despre afirmatiile lui Traian Basescu, cel care a spus.

Radu Stroe, despre scandalul din USL: Ca si intr-o familie, exista discutii in contradictoriu

Vicepresedinte PNL Radu Stroe a declarat ca USL nu este dezbinat, dar a acceptat ca in ultima vreme au existat discutii contradictorii. USL nu este dezbinat cata vreme vii cu angajarea raspunderii in fata Guver.

UPDATE Frictiuni in USL pe tema comisiei parlamentare anti-Basescu/ Crin Antonescu si Victor Ponta, intalnire la sediul USL - surse

Liderul deputatilor liberali, George Scutaru, a declarat miercuri ca pana in prezent nu exista un acord al PNL in privinta comisiei parlamentare privind cazul Calarasi anuntata de premierul Victor Ponta. Scutaru a precizat ca are mandat din partea presedintelui Crin Antonescu pentru a face astfel de declaratii. Tot miercuri, Valeriu Zgonea PSD) a declarat ca decizia de infiintare a comisiei a fost luata de PSD impreuna cu liderii liberali Radu Stroe, Daniel Chitoiu si Mariana Campeanu. Anuntul vine dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat, marti ca discutat telefonic cu liderul PNL iar acesta si-a dat acordul pentru infiintarea comisiei. 00 Premierul Victor Ponta si liderul PNL Crin Antonescu s-au intalnit la sediul USL dupa sedinta de Guvern, sustin surse politice.

UPDATE Frictiuni in USL pe tema comisiei parlamentare anti-Basescu. Sedinta conducerii coalitiei s-a terminat fara a se ajunge la un consens, Victor Ponta si Liviu Dragnea au plecat fara declaratii - surse

Liderul deputatilor liberali, George Scutaru, a declarat miercuri ca pana in prezent nu exista un acord al PNL in privinta comisiei parlamentare privind cazul Calarasi anuntata de premierul Victor Ponta. Scutaru a precizat ca are mandat din partea presedintelui Crin Antonescu pentru a face astfel de declaratii. Tot miercuri, Valeriu Zgonea PSD) a declarat ca decizia de infiintare a comisiei a fost luata de PSD impreuna cu liderii liberali Radu Stroe, Daniel Chitoiu si Mariana Campeanu. Anuntul vine dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat, marti ca discutat telefonic cu liderul PNL iar acesta si-a dat acordul pentru infiintarea comisiei. UPDATE 17:10 Sedinta USL s-a terminat, Victor Ponta si Liviu Dragnea au plecat fara a face declaratiiUPDATE 16. 00 Premierul Victor Ponta si liderul PNL Crin Antonescu s-au intalnit la sediul USL dupa sedinta de Guvern, sustin surse politice.

Liberalii il contrazic pe Victor Ponta. Liderul deputatilor PNL, George Scutaru: Pana in prezent nu exista un acord al PNL in privinta comisiei privind cazul Calarasi, suntem dispusi sa discutam

Liderul deputatilor liberali, George Scutaru, a declarat miercuri ca pana in prezent nu exista un acord al PNL in privinta comisiei parlamentare privind cazul Calarasi anuntata de premierul Victor Ponta. Scutaru a precizat ca are mandat din partea presedintelui Crin Antonescu pentru a face astfel de declaratii. Anuntul vine dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat, marti ca discutat telefonic cu liderul PNL iar acesta si-a dat acordul pentru infiintarea comisiei. Victor Ponta anunta ca PSD si PNL au cerut o noua comisie care sa ancheteze afacerea imobiliara a Ioanei Basescu, dar liberalii sustin ca nu au cerut asa ceva / Ponta, dupa ce a discutat la telefon cu Antonescu: E de acord cu comisia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )