Libnet.ro
UNICEF

21:30

Adrian Nastase iese astazi din inchisoare. Vezi motivul pentru care isi va parasi celula de la Jilava

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase iese astazi din inchisoare. Vezi motivul pentru care isi va parasi celula de la Jilava

Magistratii instantei supreme vor judeca astazi cererea avocatilor lui Adrian Nastase de contestare a sentintei de 2 ani de inchisoare din dosarul Trofeul Calitatii. Avocatii vor incerca sa ii. continuă pe Antena3

Contestatia privind anularea pedepsei lui Adrian Nastase in Trofeul calitatii, amanata pentru 5 noiembrie

Completul de cinci judecatori de la instanta suprema a amanat, luni, pentru 5 noiembrie contestatia in anulare formulata de Adrian Nastase in cazul deciziei definitive de condamnare la doi de inchisoare in dosarul Trofeul calitatii, deoarece la dosar nu a ajuns motivarea sentintei, anunta Mediafax.

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, ELIBERAT din inchisoare.

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, va fi eliberat din Penitenciarul Targu Mures, a decis, vineri, Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), care a admis cererea acestuia din dosarul in care a fost trimis in judecata pentru coruptie, potrivit Mediafax. In 28 august, Curtea de Apel Targu Mures, care judeca procesul in care fostul primar din Cluj-Napoca este acuzat de fapte de coruptie, respinsese ca fiind nefondata cererea de eliberare depusa de avocatii acestuia, decizia fiind .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )