Libnet.ro
UNICEF

07:30

Adrian Nastase: Mai bine mori decat sa tradezi

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase: Mai bine mori decat sa tradezi

Fostul premier Adrian Nastase a scris sambata pe blogul sau un text care il evoca pe Nicolae Filipescu. Mai bine mori decat sa tradezi. Aceste cuvinte figureaza pe blazonul familiei Filipescu. Le-am gasit . continuă pe Antena3

AUDIO. Un cantec difuzat doar cateva zile pe an, cel mai bine vandut din istorie

O melodie dedicata Craciunului, piesa White Christmas Craciun alb), in interpretarea artistului american Bing Crosby este cel mai bine vandut hit din istoria recenta a muzicii. inregistrarea a fost publicata in 1942 de catre casa de discuri Decca. Autorul cantecului este Irving Berlin, american de origine rusa, considerat printre cei mai buni compozitori din istoria SUA.

Extensia AVG Web TuneUp va face mai mult rau decat bine

Cel mai mare exemplu de ironie din industria IT de anul acesta vine de la AVG, creatorulAVG Web TuneUp, o extensie de Chrome care va pune in pericol securitatea datelor. Desi foarte multi dintre voi folosesc AVG pentru protejarea sistemului impotriva virusilor, aceeasi companie se afla si in spatele unui produs software destul de malitios.

Khloe Kardashian vrea sa arate mai bine. Desi tot cu posterior generos

A fost atrasa in lumea vedetelor de sora ei mai mare, Kim Kardashian, iar Khloe incearca sa reziste concurentei din familie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )