Libnet.ro
UNICEF

22:45

Adrian Nastase il taxeaza pe Traian Basescu pentru ipocrizia de care da dovada

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase il taxeaza pe Traian Basescu pentru ipocrizia de care da dovada

Adrian Nastase face haz ne necaz si posteaza astazi pe blogul sau personal o gluma, taxand ipocrizia presedintelui Traian Basescu care a primit-o miercuri la Cotroceni pe fiica fostului premier al Ucrainei,. continuă pe Antena3

Adrian Nastase: Ce tupeu pe Basescu sa deplanga soarta lui Timosenko.

Adrian Nastase considera ca Traian Basescu da dovada de tupeu cand deplange soarta Iuliei Timosenko, scrie NewsIn, citat de Realitatea. net. Miercuri, Traian Basescu a primit-o, la Cotroceni, pe fiica fostului premier al Ucrainei, colega de revolutie portocalie din 2004, Yulia Tymoshenko, condamnata la inchisoare pentru ratiuni politice, comenteaza Nastase pe blog. El glumeste scriind ca joi, tot la Cotroceni, Traian Basescu urmeaza sa-l primeasca pe fiul fostului premier al Romaniei, Adrian .

Traian Basescu a discutat cu Mihail Saakasvili despre proiectul energetic AGRI si despre orientarea pro-europeana a Georgiei

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit joi, la Cotroceni, cu liderul georgian Mihail Saakasvili. In cadrul reuniunii, cei doi sefi de stat au discutat, printre altele, despre situatia proiectelor energetice care preocupa cele doua state, presedintele Basescu precizand ca este asteaptat studiul de fezabilitate pentru proiectul AGRI, informeaza Administratia Prezidentiala. Presedintele Saakasvili a afirmat ca noul Guvern al Georgiei va mentine orientarea pentru integrare in NATO si UE.

Traian Basescu: Solutia pentru iesirea din criza - Statele Unite ale Europei.

Principalele declaratii ale presedintelui Traian Basescu, facute la Congresul Partidului Popular European de la Bucuresti: Sunt un adept hotarat al unei Europe tot mai integrate si tot mai puterice. Am convingerea ca acest congres va intari solidaritatea membrilor sai si va stimula dezbaterile politice. Contextul european in care va fi adoptata viziunea PPE este complex, caracterizat de provocari fara precedent. Prelungirea crizei, cu consecinte majore pe plan social, genereaza o criza .

Traian Basescu a discutat cu comisarul Barnier despre restrictiile la angajare pentru cetateni romani mentinute de unele state

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit marti, la Cotroceni, cu Michel Barnier, comisarul european pentru Piata Interna si Servicii ocazie cu care s-a discutat despre aprofundarea Pietei Unice si impactul acesteia asupra cresterii economice a Uniunii Europene, informeaza Administratia Prezidentiala intr-un comunicat postat pe site-ul institutiei.

Traian Basescu, la lansarea unui nou volum de documente ale comunismului din Romania: Am avut de multe ori convingerea ca facem ce trebuie, cei care am trait atunci

Perioada comunista de dupa 1972 este extrem de importanta pentru a intelege cum a fost pacalita acea generatie, ce inseamna propaganda si ce inseamna sa fii invatat ca statul are grija de tine tot timpul, a declarat marti presedintele Traian Basescu, la lansarea volumului 'Istoria comunismului din Romania. Documente Nicolae Ceausescu 1965-1971)', ocazie cu care a marturisit ca, licean fiind, avea impresia ca este condus spre liberate.

Traian Basescu catre omologul sau georgian, Mihail Saakasvili: Putem plange impreuna, ati ramas si dumneavoastra in opozitie cu Guvernul

Presedintele Traian Basescu l-a primit, joi dimineata, la Palatul Cotroceni, pe liderul georgian Mihail Saakasvili, glumind impreuna cu acesta pe tema alegerilor pierdute de formatiunea sa si afirmand ca pot plange impreuna pentru ca fiecare dintre ei a ramas in opozitie fata de Guvern: Cum merg lucrurile in Georgia? Ati ramas si dumneavoastra in opozitie cu Guvernul dumneavoastra. Asa ca acum putem plange impreuna, i-a spus Basescu omologului sau georgian.

FOTO: Traian Basescu, la Congresul PPE si la intalnirile cu Merkel, Rajoy, Spindelegger si ...

Presedintele Traian Basescu a participat, miercuri, in calitate de invitat, la Congresul de la Bucuresti al Partidului Popular European. Tot miercuri a avut loc intalnirea bilaterala dintre Traian Basescu si cancelarul Germaniei Angela Merkel. In plus, Traian Basescu s-a intalnit si cu premierul Spaniei, Mariano Rajoy, cu vicecancelarul si ministrul austriac de Externe, Michael Spindelegger, precum si cu Yevgenia Timosenko, fiica fostului prim-ministru al Ucrainei, Iulia Tymoshenko. Congresul .

Traian Basescu participa joi si vineri la lucrarile Consiliul European de toamna de la Bruxelles

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea de toamna a Consiliului European. Potrivit programului presedintelui Traian Basescu comunicat de Administratia Prezidentiala, seful statului va sosi joi seara, in jurul orei 19:00, ora Romaniei, la sediul Consiliului European de la Bruxelles, pentru prima sesiune de lucru a reuniunii.

Care a fost subiectul intrevederii lui Traian Basescu cu Angela Merkel dupa Congres

Presedintele Traian Basescu i-a multumit cancelarului Angela Merkel pentru angajamentul in favoarea valorilor europene si standardele democratice din perioada crizei politice din Romania, el cerandu-i si sprijin.

Traian Basescu: Muncitorii romani si bulgari nu au acces liber pe piata europeana din cauza a noua state membre

Traian Basescu a vorbit in cadrul Congresului PPE de la Bucuresti de necesitatea deschiderii pietei de munca pentru romani si pentru bulgari, dar si pentru comunitatile de etnie roma. Pentru noi,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )