Libnet.ro
UNICEF

20:15

Adrian Nastase: USL are unele candidaturi dintre cele mai ciudate

Adevărul Adevărul,
Adrian Nastase: USL are unele candidaturi dintre cele mai ciudate

Fostul premier Adrian Nastase a scris sambata, pe blogul sau, ca USL a pus pe listele de candidati persoane dintre cele mai ciudate sub pretextul obtinerii majoritatii parlamentare care sa-l oblige pe Traian Basescu sa numeasca un premier de la actuala Putere, transmite NewsIn. continuă pe Adevărul

Adrian Nastase: Ce tupeu pe Basescu sa deplanga soarta lui Timosenko.

Adrian Nastase considera ca Traian Basescu da dovada de tupeu cand deplange soarta Iuliei Timosenko, scrie NewsIn, citat de Realitatea. net. Miercuri, Traian Basescu a primit-o, la Cotroceni, pe fiica fostului premier al Ucrainei, colega de revolutie portocalie din 2004, Yulia Tymoshenko, condamnata la inchisoare pentru ratiuni politice, comenteaza Nastase pe blog. El glumeste scriind ca joi, tot la Cotroceni, Traian Basescu urmeaza sa-l primeasca pe fiul fostului premier al Romaniei, Adrian .

Adrian Nastase il taxeaza pe Traian Basescu pentru ipocrizia de care da dovada

Adrian Nastase face haz ne necaz si posteaza astazi pe blogul sau personal o gluma, taxand ipocrizia presedintelui Traian Basescu care a primit-o miercuri la Cotroceni pe fiica fostului premier al Ucrainei,.

Talentul acestei romance a cucerit intreaga lume. Acum canta pe una dintre cele mai renumite scene de opera

Romanii continua sa uimeasca intreaga lume cu talentul lor innascut. De data aceasta, este vorba de o soprana romanca, ce a debutat pe una dintre cele mai renumite scene de opera din lume. Vocea sa a facut.

Este una dintre cele mai frumoase fotografii din lume. Acestia sunt imparatii din adancurile apelor inghetate

O imagine care prezinta o frenezie de bule si pene, in timp ce mai multi pinguini imperiali se pregatesc sa intre printr-o gaura din gheata i-a adus lui Paul Nicklen premierul cel mare la una dintre cele mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )