Libnet.ro
UNICEF

10:00

Adrian Sarbu, fondatorul Pro TV, este suspectat de evaziune fiscala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Adrian Sarbu, fondatorul Pro TV, este suspectat de evaziune fiscala

Adrian Sarbu, fondatorul Pro TV, cel mai urmarit post de televiziune din Romania, este suspectat de evaziune fiscale, telefonul lui fiind interceptat de-a lungul anchetei, scrie Digit 24 . continuă pe Wall-Street Ro

Trustul MediaPro, suspectat de evaziune fiscala: Perchezitii la domiciliul lui Adrian Sarbu (FOTO)

Trustul MediaPro si firmele lui Adrian Sarbu sunt suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani. Politistii fac 28 de perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, la firme si la locuintele unor persoane.

Trustul MediaPro, suspectat de evaziune fiscala: Perchezitii la domiciliul lui Adrian Sarbu

Politistii efectueaza, marti dimineata, 28 de perchezitii la locuintele mai multor persoane si la sediul unor societati comerciale, suspecte de infractiuni de evaziune fiscala si spalare de bani. Astfel, 2.

Perchezitii la mai multe societati comerciale din Bucuresti si Ilfov: Trustul MediaPro, suspectat de evaziune fiscala

Politistii efectueaza, marti dimineata, 28 de perchezitii la locuintele mai multor persoane si la sediul unor societati comerciale, suspecte de infractiuni de evaziune fiscala si spalare de bani. Astfel, 2.

Perchezitii la mai multe firme media detinute de Adrian Sarbu. Pro TV: Compania nu este sub investigatie (VIDEO)

Evaziune fiscala de aproape 5 milioane si jumatate de lei la firme detinute de Adrian Sarbu. Peste 100 de politisti au descins marti la mai multe sociatati comericale, dupa ce au existat indicii clare ca.

PRIMA REACTIE a lui Adrian Sarbu, dupa descinderile din aceasta dimineata: A trebuit sa accept sa suntem in 1 Aprilie

Adrian Sarbu declara ca nu sunt reale informatiile privind investigarea sa pentru evaziune fiscala si derularea unor perchezitii la locuinta sa difuzate de RTV, B1 si alte televiziuni de stiri, despre care.

Adrian Sarbu: Suntem in 1 aprilie, iar RTV, B1 si alte televiziuni de stiri isi doresc faima Radio Erevan

Adrian Sarbu declara ca nu sunt reale informatiile privind investigarea sa pentru evaziune fiscala si derularea unor perchezitii la locuinta sa difuzate de RTV, B1 si alte televiziuni de stiri, despre care spune ca isi doresc faima.

Trustul Media Pro, vizat de o ancheta intr-un caz de evaziune fiscala de cinci milioane de euro

Mai multe perchezitii au loc, marti, in Bucuresti si in judetul Ilfov la firme si la locuintele unor persoane suspectate de spalare de bani si evaziune fiscala. in acest caz, prejudiciul se ridica la cinci milioane de euro. Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii fac verificari si la sediul Media Pro.

Perchezitii in Capitala si Ilfov la suspecti de evaziune fiscala. Vizat si trustul Media Pro.

Politistii fac, marti, 28 de perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, la firme si la locuintele unor persoane suspectate de spalare de bani si evaziune fiscala, infractiuni prin care ar fi produs un prejudiciu de cinci milioane de euro, informeaza Mediafax. Anchetatorii au descins la 20 de adrese din Bucuresti si la alte opt din judetul Ilfov, intr-un dosar aflat in instrumentarea Politiei Capitalei, sub supravegherea Parchetului Tribunalului Bucuresti, in care sunt vizate fapte de evaziune .

Evaziune fiscala de 5 milioane euro: perchezitii in Capitala si Ilfov, inclusiv la sediul Media Pro

Politistii fac, marti, 28 de perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, la firme si la locuintele unor persoane suspectate de spalare de bani si evaziune fiscala, infractiuni prin care ar fi produs un prejudiciu de cinci milioane de euro.

Parchetul Tribunalului Bucuresti: Perchezitiile de la MediaPro nu au loc la domiciliul lui Adrian Sarbu sau la sediul din Pache Protopopescu

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a informat, marti, ca verificarile in cazul trustului MediaPro nu vizeaza domiciliul lui Adrian Sarbu si nici sediul din Pache Protopoescu. Urmare a informatiilor.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )