Libnet.ro
UNICEF

05:00

Adrian Severin si Daniel Barbu si-au depus candidatura pentru Primaria Capitalei inainte cu doar cateva ore de termenul limita

B1 B1,
Adrian Severin si Daniel Barbu si-au depus candidatura pentru Primaria Capitalei inainte cu doar cateva ore de termenul limita

Daniel Barbu, senatorul ALDE si Adrian Severin PSD), fost europarlamentar, si-au depus candidatura pentru Primaria Capitalei inainte cu doar cateva ore inainte de termenul limita. Adrian. continuă pe B1

Daniel Fenechiu si-a depus candidatura la BEM, insa cu semnaturi insuficiente. Voi contesta la CCR decizia de respingere

Presedintele PND, Daniel Fenechiu, a declarat pentru News. ro ca si-a depus, marti noaptea, la Biroul Electoral Muncipal candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei, insa acesta nu a strans suficiente semnaturi si va contesta la Curtea Constitutionala decizia prin care BEM ii respinge candidatura.

Daniel Barbu, fost ministru al Culturii in Guvernul Ponta, este candidatul ALDE la Primaria Capitalei

Senatorul Daniel Barbu, fost ministru al Culturii in Guvernul USL condus de Victor Ponta, este candidatul ALDE la Primaria Generala a Capitalei, au anuntat duminica liderii partidului. Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a explicat ca nu intra in cursa deoarece obiectivul partidului este reprezentat de alegerile parlamentare. Persoana domnului Barbu, prin faptul ca a acumulat o indelunga experienta politica la nivelul Guvernului si in Parlament, as spune ca este cea mai potrivita candidatura, a declarat Calin Popescu Tariceanu pentru Mediafax.

Adrian Severin isi depune candidatura la Primaria Capitalei

Fostul eurodeputat Adrian Severin isi depune, marti, candidatura la Primaria Capitalei, sub sigla Partidului Dreptatii Sociale PSD).

Daniel Barbu, candidatul ALDE la Primaria Capitalei. Tariceanu: Cea mai serioasa si prestigioasa figura la Primaria Bucurestiului

Senatorul Daniel Barbu este candidatul ALDE la Primaria Capitalei, a anuntat duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu.

Daniel Barbu, candidatul ALDE la Primaria Capitalei

Senatorul Daniel Barbu este candidatul ALDE la Primaria Capitalei, a anuntat duminica seara copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, care a precizat ca nu a intrat in cursa acum pentru neintrand in cursa deoarece obiectivul partidului este reprezentat de alegerile parlamentare.

Calin-Popescu Tariceanu: Senatorul Daniel Barbu va fi candidatul la Primaria Capitalei din partea ALDE

S-a aflat si cine va fi candidatul ALDE la Primaria Capitalei. Senatorul Daniel Barbu va fi candidatul partidului in cursa pentru un fotoliu de edil. Anuntul a fost facut de copresedintele ALDE, Calin.

Marian Vanghelie si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 5

Edilul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, nu renunta la Primaria pe care a condus-o 16 ani. Cu doar cateva ore inainte de incheierea termenului limita, Marian Vanghelie si-a inregistrat candidatura la Biroul Electoral al Sectorului 5. El si-a depus candidatura la Primaria Sectorului 5 din partea Partidului Dreptatii Sociale PDS), formatiune care o conduce de la inceputul acestei luni, dupa ce a fost exclus din PSD in 2014.

George Scripcaru, actualul primar al Brasovului trimis in judecata de DNA pentru luare de mita, si-a depus candidatura pentru un nou mandat

George Scripcaru, aflat la cel de-al treilea mandat de primar al Brasovului, si-a depus candidatura, duminica, pentru un nou mandat. Scipcaru va candida pentru prima data ca independent, si nu din partea PDL, anunta Mediafax. George Scripcaru a fost trimis in judecata, sub control judiciar, in luna februarie de procurorii DNA Brasov. El este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu.

Catalin Predoiu si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Zarurile au fost aruncate. Daca bucurestenii imi vor acorda votul si increderea lor, voi face ca in primarie banul sa fie cheltuit cu transparenta (VIDEO)

Catalin Predoiu si-a depus marti candidatura la Primaria Generala a Capitalei. Dupa ce a incheiat formalitatile la Biroul Electoral Municipal, candidatul PNL le-a cerut bucurestenilor sa-i acorde.

Catalin Predoiu si-a depus candidatura la PMB: Bucurestiul va deveni orasul viitorului

Liberalul Catalin Predoiu si-a depus, marti dupa-amiaza, candidatura la Primaria Capitalei. El a anuntat ca va aduce bani la PMB si nu va jumuli PMB.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )