Libnet.ro
UNICEF

07:00

Marian Vanghelie si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 5

România Liberă România Liberă,
Marian Vanghelie si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 5

Edilul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, nu renunta la Primaria pe care a condus-o 16 ani. Cu doar cateva ore inainte de incheierea termenului limita, Marian Vanghelie si-a inregistrat candidatura la Biroul Electoral al Sectorului 5. El si-a depus candidatura la Primaria Sectorului 5 din partea Partidului Dreptatii Sociale PDS), formatiune care o conduce de la inceputul acestei luni, dupa ce a fost exclus din PSD in 2014. continuă pe România Liberă

George Scripcaru, actualul primar al Brasovului trimis in judecata de DNA pentru luare de mita, si-a depus candidatura pentru un nou mandat

George Scripcaru, aflat la cel de-al treilea mandat de primar al Brasovului, si-a depus candidatura, duminica, pentru un nou mandat. Scipcaru va candida pentru prima data ca independent, si nu din partea PDL, anunta Mediafax. George Scripcaru a fost trimis in judecata, sub control judiciar, in luna februarie de procurorii DNA Brasov. El este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu.

Emil Boc si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria municipiului Cluj-Napoca. Cum ii raspunde fostul premier lui Traian Basescu

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, si-a depus, luni, candidatura pentru un nou mandat. in acest context, el a declarat ca ramane prieten cu liderul Miscarii Populare, dar ca nu va urma sfatul lui Traian Basescu, de a nu mai candida.

Declaratie ambigua a lui Marian Vanghelie, dupa ce si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 5: Am inceput cu invatamantul si voi continua cu invatamantul ca cred ca trebuie sa fie o prioritate pentru Romania invatamantul (VIDEO)

Marian Vanghelie s-a lansat oficial in cursa pentru Primaria Sectorului 5, acesta inregistrandu-si candidatura la Biroul Electoral cu cateva ore inainte de termenul limita. El a fost.

Robert Turcescu si-a depus candidatura pentru Primaria Capitalei: Noi, PMP, dam tonul la schimbare (VIDEO)

Robert Turcescu si-a depus oficial candidatura pentru functia de Primar General al Capitalei, el fiind sustinut de Partidul Miscarea Populara, formatiune condusa de Traian Basescu. Un program scris.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat duminica purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din sectorul 4, citat de Mediafax.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat astazi purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din sectorul 4, citat de Mediafax.

Lia Olguta Vasilescu, cercetata pentru coruptie, si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Craiova

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, urmarita penal de DNA, si-a depus sambata candidatura pentru un nou mandat, a anuntat deputata, pe Facebook. Ea a precizat ca dosarul de candidat este insotit de peste 40. 000 de semnaturi de sustinere, in conditiile in care avea nevoie de mai putin de 2. 600 de semnaturi.

Deputatul Mihai Sturzu si-a depus candidatura pentru Primaria Brasov

Deputatul Mihai Sturzu si-a depus luni, la Biroul Electoral Municipal Brasov, candidatura ca independent la functia de primar al Brasovului, informeaza Agerpres.

Emil Boc si-a depus candidatura pentru al treilea mandat de primar al Clujului. Cum i-a raspuns lui Basescu

Emil Boc, actualul primar in functie al Clujului, si-a depus, luni, 25 aprilie, la Biroul Electoral Municipal Cluj-Napoca, candidatura pentru un nou mandat de primar.

ALEGERI LOCALE 2016. De ce candideaza Marian Vanghelie. Declaratii uluitoare

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, si-a depus, marti, candidatura pentru un nou mandat de primar, afirmand ca intra in cursa electorala sa isi reia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )