Libnet.ro
UNICEF

07:30

Emil Boc si-a depus candidatura pentru al treilea mandat de primar al Clujului. Cum i-a raspuns lui Basescu

Adevărul Adevărul,
Emil Boc si-a depus candidatura pentru al treilea mandat de primar al Clujului. Cum i-a raspuns lui Basescu

Emil Boc, actualul primar in functie al Clujului, si-a depus, luni, 25 aprilie, la Biroul Electoral Municipal Cluj-Napoca, candidatura pentru un nou mandat de primar. continuă pe Adevărul

Emil Boc si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria municipiului Cluj-Napoca. Cum ii raspunde fostul premier lui Traian Basescu

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, si-a depus, luni, candidatura pentru un nou mandat. in acest context, el a declarat ca ramane prieten cu liderul Miscarii Populare, dar ca nu va urma sfatul lui Traian Basescu, de a nu mai candida.

Robert Turcescu si-a depus candidatura pentru Primaria Capitalei: Noi, PMP, dam tonul la schimbare (VIDEO)

Robert Turcescu si-a depus oficial candidatura pentru functia de Primar General al Capitalei, el fiind sustinut de Partidul Miscarea Populara, formatiune condusa de Traian Basescu. Un program scris.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat duminica purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din sectorul 4, citat de Mediafax.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat astazi purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din sectorul 4, citat de Mediafax.

ALEGERI LOCALE 2016. Emil Boc il sfideaza pe Basescu. Fostul premier si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Cluj-Napoca

Emil Boc si-a depus, luni, candidatura pentru un nou mandat la primaria municipiului Cluj-Napoca. Boc a spus ca nu va urma sfatul lui Traian Basescu de a iesi din cursa pentru fotoliul de primar, dar ca.

George Scripcaru, actualul primar al Brasovului trimis in judecata de DNA pentru luare de mita, si-a depus candidatura pentru un nou mandat

George Scripcaru, aflat la cel de-al treilea mandat de primar al Brasovului, si-a depus candidatura, duminica, pentru un nou mandat. Scipcaru va candida pentru prima data ca independent, si nu din partea PDL, anunta Mediafax. George Scripcaru a fost trimis in judecata, sub control judiciar, in luna februarie de procurorii DNA Brasov. El este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu.

Deputatul Mihai Sturzu si-a depus candidatura pentru Primaria Brasov

Deputatul Mihai Sturzu si-a depus luni, la Biroul Electoral Municipal Brasov, candidatura ca independent la functia de primar al Brasovului, informeaza Agerpres.

Lia Olguta Vasilescu, cercetata pentru coruptie, si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Craiova

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, urmarita penal de DNA, si-a depus sambata candidatura pentru un nou mandat, a anuntat deputata, pe Facebook. Ea a precizat ca dosarul de candidat este insotit de peste 40. 000 de semnaturi de sustinere, in conditiile in care avea nevoie de mai putin de 2. 600 de semnaturi.

Catalin Predoiu si Emil Boc, asteptati marti la Curtea Suprema. Ei au fost chemati in instanta de Elena Udrea pentru a depune marturie in Dosarul Gala Bute

Catalin Predoiu si Emil Boc sunt asteptati marti la Curtea Suprema pentru a depune marturie in Dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Ei au fost chemati in instanta de Elena Udrea care a sustinut.

Traian Basescu ii cere lui Emil Boc sa nu mai candideze la Primaria Clujului

Fostul presedinte al Romaniei, liderul partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, i-a cerut primarului Clujului, Emil Boc, sa se retraga din cursa electorala. El i-a facut aceasta propunere cu ocazia lansarii candidatilor Miscarii Populare la alegerile locale din judetul Cluj. Propunerea vine in contextul in care Traian Basescu a anuntat ca nu va candida la Primaria Bucurestiului, in conditiile in care este suspect intr-un dosar de spalare de bani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )