Libnet.ro
UNICEF

13:00

Adrian Severin ar putea afla, marti, sentinta in dosarul pentru luare de mita si trafic de influenta

România Liberă România Liberă,
Adrian Severin ar putea afla, marti, sentinta in dosarul pentru luare de mita si trafic de influenta

Fostul europarlamentar Adrian Severin ar putea afla, marti, sentinta in dosarul in care a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru luare de mita si trafic de influenta. continuă pe România Liberă

Gruia Stoica si-ar putea afla sentinta definitiva in dosarul trucarii unei licitatii la CE Oltenia

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa pronunte marti sentinta definitiva in dosarul in care omul de afaceri Gruia Stoica a fost condamnat in prima instanta la patru ani inchisoare cu executare in legatura cu trucarea unei licitatii publice organizate de Complexul Energetic Oltenia.

Adrian Severin, condamnat la 3 ani si 3 luni de inchisoare cu executare

Fostul europarlamentar Adrian Severin a fost condamnat marti seara de inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani si trei luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru luare de mita si trafic de influenta. Agerpres transmite ca decizia nu este definitiva, putand fi atacata de Adrian Severin cu apel.

Dosarul Mita pentru amendamente in Parlamentul European: Adrian Severin, condamnat la 3 ani si 3 luni cu executare

Curtea Suprema a decis condamnarea fostului europarlamentar Adrian Severin la 3 ani si 3 luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita si trafic de influenta. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Completul de cinci judecatori.

Adrian Severin, declaratii naucitoare, din nou: Actiunea ANAF de la Intact seamana cu interventia violenta a fortelor de ordine din iunie 1990

Fostul europarlamentar si ministru de Externe Adrian Severin compara actiunea ANAF de la sediul Antenelor cu Mineriada din iunie 1990, cand fortele de ordine au intervenit in forta impotriva protestatarilor din Piata Universitatii. Severin vorbeste despre un asalt al statului politienesc impotriva democratiei romane.

Omul de afaceri Gruia Stoica afla daca sta patru ani in inchisoare, pentru licitatia trucata la CE Oltenia

Omul de afaceri Gruia Stoica ar putea afla, marti, sentinta definitiva a inaltei Curti de Casatie si Justitie, in dosarul in care a fost condamnat in prima instanta la patru ani inchisoare cu executare, pentru trucarea unei licitatii publice organizate de Complexul Energetic Oltenia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )