Libnet.ro
UNICEF

15:00

Gruia Stoica si-ar putea afla sentinta definitiva in dosarul trucarii unei licitatii la CE Oltenia

Hotnews Hotnews,
 Gruia Stoica si-ar putea afla sentinta definitiva in dosarul trucarii unei licitatii la CE Oltenia

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa pronunte marti sentinta definitiva in dosarul in care omul de afaceri Gruia Stoica a fost condamnat in prima instanta la patru ani inchisoare cu executare in legatura cu trucarea unei licitatii publice organizate de Complexul Energetic Oltenia. continuă pe Hotnews

Omul de afaceri Gruia Stoica afla daca sta patru ani in inchisoare, pentru licitatia trucata la CE Oltenia

Omul de afaceri Gruia Stoica ar putea afla, marti, sentinta definitiva a inaltei Curti de Casatie si Justitie, in dosarul in care a fost condamnat in prima instanta la patru ani inchisoare cu executare, pentru trucarea unei licitatii publice organizate de Complexul Energetic Oltenia.

Gruia Stoica a fost condamnat la 2 ani si sase luni cu suspendare. Decizia e definItiva

Omul de afaceri Gruia Stoica a fost condamnat definitiv marti de iCCJ la 2 ani si sase luni de inchisoare cu suspendare in dosarul privind trucarea unei licitatii publice organizate de Complexul Energetic .

Curtea Suprema a redus condamnarile in dosarul Spaga la CFR Marfa. Gruia Stoica: 2 ani si 6 luni cu suspendare, Doru Bostina: 1 an cu suspendare

Curtea Suprema a redus pedepsele in cazul afaceristului Gruia Stoica de la 4 ani inchisoare cu executare la 2 ani si 6 luni inchisoare cu supendare, iar al avocatului Doru Bostina de la 3 ani inchisoare cu executare la 1 an inchisoare cu suspendare. Ambele pedepse sunt cu suspendare. Decizia a fost luata in majoritate si este definitiva.

Omul de afaceri Gruia Stoica, condamnat la inchisoare cu suspendare, pentru licitatia trucata la CE Oltenia

Omul de afaceri Gruia Stoica a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru trucarea unei licitatii publice organizate de Complexul Energetic Oltenia. Decizia luata de inalta Curte de Casatie si Justitie este definitiva.

Adrian Severin ar putea afla, marti, sentinta in dosarul pentru luare de mita si trafic de influenta

Fostul europarlamentar Adrian Severin ar putea afla, marti, sentinta in dosarul in care a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru luare de mita si trafic de influenta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )