Libnet.ro
UNICEF

17:00

Omul de afaceri Gruia Stoica, condamnat la inchisoare cu suspendare, pentru licitatia trucata la CE Oltenia

România Liberă România Liberă,
Omul de afaceri Gruia Stoica, condamnat la inchisoare cu suspendare, pentru licitatia trucata la CE Oltenia

Omul de afaceri Gruia Stoica a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru trucarea unei licitatii publice organizate de Complexul Energetic Oltenia. Decizia luata de inalta Curte de Casatie si Justitie este definitiva. continuă pe România Liberă

Omul de afaceri Gruia Stoica afla daca sta patru ani in inchisoare, pentru licitatia trucata la CE Oltenia

Omul de afaceri Gruia Stoica ar putea afla, marti, sentinta definitiva a inaltei Curti de Casatie si Justitie, in dosarul in care a fost condamnat in prima instanta la patru ani inchisoare cu executare, pentru trucarea unei licitatii publice organizate de Complexul Energetic Oltenia.

Adrian Grajdan, condamnat definitiv la 3 ani inchisoare cu suspendare pentru favorizarea lui Nastase

Adrian Constantin Balaban Grajdan, fost sef al Inspectoratului de Stat in Constructii ISC), a fost condamnat luni, definitiv, la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de favorizare a infractorului, dupa ce a emis o adresa prin care arata ca nu exista prejudiciu in dosarul Trofeul calitatii, in care era judecat Adrian Nastase, anunta Digi 24.

Gruia Stoica a fost condamnat la 2 ani si sase luni cu suspendare. Decizia e definItiva

Omul de afaceri Gruia Stoica a fost condamnat definitiv marti de iCCJ la 2 ani si sase luni de inchisoare cu suspendare in dosarul privind trucarea unei licitatii publice organizate de Complexul Energetic .

Gruia Stoica si-ar putea afla sentinta definitiva in dosarul trucarii unei licitatii la CE Oltenia

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa pronunte marti sentinta definitiva in dosarul in care omul de afaceri Gruia Stoica a fost condamnat in prima instanta la patru ani inchisoare cu executare in legatura cu trucarea unei licitatii publice organizate de Complexul Energetic Oltenia.

Curtea Suprema a redus condamnarile in dosarul Spaga la CFR Marfa. Gruia Stoica: 2 ani si 6 luni cu suspendare, Doru Bostina: 1 an cu suspendare

Curtea Suprema a redus pedepsele in cazul afaceristului Gruia Stoica de la 4 ani inchisoare cu executare la 2 ani si 6 luni inchisoare cu supendare, iar al avocatului Doru Bostina de la 3 ani inchisoare cu executare la 1 an inchisoare cu suspendare. Ambele pedepse sunt cu suspendare. Decizia a fost luata in majoritate si este definitiva.

Fostul manager al Spitalului Judetean Ploiesti, condamnat la trei ani cu suspendare pentru luare de mita

Fostul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, Alexandru Baloi, a fost condamnat marti de Tribunalul Bucuresti la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita in forma continuata,.

Fostul deputat PSD Marian Ghiveciu, condamnat definitiv pe 3 ani de inchisoare cu suspendare

Fostul deputat PSD Marian Ghiveciu a fost condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru instigare la abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, intr-un dosar legat de retrocedarea nelegala a unor terenuri din comuna Merei, judetul Buzau.

Fostul manager al Spitalului Judetean Ploiesti, condamnat cu suspendare pentru mita. Obligat sa dea cu matura 90 de zile in folosul comunitatii

Fostul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, Alexandru Baloi, a fost condamnat marti de Tribunalul Bucuresti la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita in forma continuata. De asemenea, Baloi este obligat sa munceasca 90 de zile in folosul comunitatii. Decizia nu este definitiva.

Justitia e oarba in Egipt: Copil de patru ani, condamnat la inchisoare pe viata pentru crime comise la doi ani

Un copil egiptean de patru ani a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru omoruri si distrugeri pe care le-ar fi comis, alaturi de alti 115 acuzati, inainte sa implineasca doi ani.

Justitia e oarba in Egipt: Copil de patru ani condamnat la inchisoare pe viata pentru crime comise la doi ani

Un copil egiptean de patru ani a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru omoruri si distrugeri pe care le-ar fi comis, alaturi de alti 115 acuzati, inainte sa implineasca doi ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )