Libnet.ro
UNICEF

19:00

Fostul manager al Spitalului Judetean Ploiesti, condamnat la trei ani cu suspendare pentru luare de mita

Antena3 Antena3,
Fostul manager al Spitalului Judetean Ploiesti, condamnat la trei ani cu suspendare pentru luare de mita

Fostul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, Alexandru Baloi, a fost condamnat marti de Tribunalul Bucuresti la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita in forma continuata,. continuă pe Antena3

Fostul manager al Spitalului Judetean Ploiesti, condamnat cu suspendare pentru mita. Obligat sa dea cu matura 90 de zile in folosul comunitatii

Fostul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, Alexandru Baloi, a fost condamnat marti de Tribunalul Bucuresti la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita in forma continuata. De asemenea, Baloi este obligat sa munceasca 90 de zile in folosul comunitatii. Decizia nu este definitiva.

Dosarul Trofeul Calitatii: Fostul sef al ISC, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Fostul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii ISC), Balaban Grajdan, a fost condamnat, luni, la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul Trofeul Calitatii.

Fostul deputat Marian Ghiveciu, condamnat definitiv la trei ani inchisoare cu suspendare

Fostul deputat Marian Ghiveciu, a fost condamnat definitiv, marti, la trei ani inchisoare cu suspendare, pentru instigare la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, intr-un dosar legat de retrocedarea nelegala a unor terenuri din comuna Merei, judetul Buzau.

Fostul deputat PSD Marian Ghiveciu, condamnat definitiv pe 3 ani de inchisoare cu suspendare

Fostul deputat PSD Marian Ghiveciu a fost condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru instigare la abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, intr-un dosar legat de retrocedarea nelegala a unor terenuri din comuna Merei, judetul Buzau.

Teroarea in care a trait o copila de 11 ani timp de trei ani de zile: a fost violata si santajata de cinci indivizi care au pozat-o goala

O fata de 11 ani a fost violata si santajata timp de trei ani de zile, de mai multi tineri din comuna suceveana Fantanele. Copila a fost la un moment dat si pozata goala, astfel ca mai multi indivizi fara scrupule au profitat de ea si au abuzat-o sexual ori de cate ori au avut chef. in vara anului trecut minora a refuzat sa mai fie abuzata sexual de acestia, astfel ca poza cu ea goala a fost imprastiata de Facebook.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )