Libnet.ro
UNICEF

19:00

Fostul manager al Spitalului Judetean Ploiesti, condamnat cu suspendare pentru mita. Obligat sa dea cu matura 90 de zile in folosul comunitatii

Adevărul Adevărul,
Fostul manager al Spitalului Judetean Ploiesti, condamnat cu suspendare pentru mita. Obligat sa dea cu matura 90 de zile in folosul comunitatii

Fostul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, Alexandru Baloi, a fost condamnat marti de Tribunalul Bucuresti la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita in forma continuata. De asemenea, Baloi este obligat sa munceasca 90 de zile in folosul comunitatii. Decizia nu este definitiva. continuă pe Adevărul

Fostul manager al Spitalului Judetean Ploiesti, condamnat la trei ani cu suspendare pentru luare de mita

Fostul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, Alexandru Baloi, a fost condamnat marti de Tribunalul Bucuresti la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita in forma continuata,.

Fostul deputat PSD Marian Ghiveciu, condamnat definitiv pe 3 ani de inchisoare cu suspendare

Fostul deputat PSD Marian Ghiveciu a fost condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru instigare la abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, intr-un dosar legat de retrocedarea nelegala a unor terenuri din comuna Merei, judetul Buzau.

Omul de afaceri Gruia Stoica, condamnat la inchisoare cu suspendare, pentru licitatia trucata la CE Oltenia

Omul de afaceri Gruia Stoica a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru trucarea unei licitatii publice organizate de Complexul Energetic Oltenia. Decizia luata de inalta Curte de Casatie si Justitie este definitiva.

Adrian Grajdan, condamnat definitiv la 3 ani inchisoare cu suspendare pentru favorizarea lui Nastase

Adrian Constantin Balaban Grajdan, fost sef al Inspectoratului de Stat in Constructii ISC), a fost condamnat luni, definitiv, la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de favorizare a infractorului, dupa ce a emis o adresa prin care arata ca nu exista prejudiciu in dosarul Trofeul calitatii, in care era judecat Adrian Nastase, anunta Digi 24.

Marius Militaru, seful Sectiei de Chirurgie Cardiovasculara, condamnat cu suspendare

Seful Sectiei de Chirurgie Cardiovasculara de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, dr. Marius Militaru, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, pentru luare de mita. Decizia instantei nu este definitiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )