Libnet.ro
UNICEF

17:45

Adrian Ursu, despre atacurile dintre Iran si Statele Unite: Aceste imagini sunt infricosatoare

Antena3 Antena3,
Adrian Ursu, despre atacurile dintre Iran si Statele Unite: Aceste imagini sunt infricosatoare

Adrian Ursu a vorbit despre atacurile cu rachete ale Iranului asupra bazelor americane din Irak. Este vorba despre doua baze americane din Irak, atacate cu zece rachete balistice lansate de pe teritoriu iranian in aceasta noapte, chiar la ora la care generalul Soleimani a fost ucis zilele trecute. Din fericire, nu au fost anuntate victime pana la aceasta ora, insa atacul risca sa porneasca un adevarat razboi intre Iran si Statele Unite ale Americii. Pentagonul a confirmat atacurile, iar Donald Trump este asteptat sa faca un anunt. continuă pe Antena3

Adrian Ursu, despre atacurile dintre Iran si Statele Unite: Aceste imagini sunt infricosatoare

Adrian Ursu a vorbit despre atacurile cu rachete ale Iranului asupra bazelor americane din Irak. Este vorba despre doua baze americane din Irak, atacate cu zece rachete balistice lansate de pe teritoriu iranian in aceasta noapte, chiar la ora la care generalul Soleimani a fost ucis zilele trecute. Din fericire, nu au fost anuntate victime pana la aceasta ora, insa atacul risca sa porneasca un adevarat razboi intre Iran si Statele Unite ale Americii. Pentagonul a confirmat atacurile, iar Donald Trump este asteptat sa faca un anunt.

Tensiuni intre Statele Unite si Iran. Papa Francisc face apel la dialog si retinere

Papa Francisc a facut apel duminica la dialog si retinere la doua zile dupa uciderea unui important comandant militar iranian de catre Statele Unite.

Mexicanii care cer azil in Statele Unite vor fi trimisi in Guatemala

Statele Unite au anuntat ca o parte dintre cetatenii mexicani care au intrat in SUA pentru a cere az.

Statele Unite nu vor sa-i mai dea viza ministrului iranian de externe. Zarif nu va mai putea merge la Consiliul de Securitate de joi

Statele Unite au refuzat sa-i acorde viza ministrului iranian de externe, lucru ce inseamna ca Mohammad Javad Zarif nu va putea merge la reuniunea Consiliului de Securitate ce va avea loc joi la New York, a declarat un oficial american pentru Reuters.

Iranul isi plange generalul rapus de Statele Unite. Trupul neinsufletit al lui Qassem Soleimani a fost adus in tara, iar mii de iranieni au iesit in strada, scandand Moarte Americii (VIDEO)

Trupul neinsufletit al comandantului iranian Qassem Soleimani, ce si-a gasit sfarsitul intr-un raid aerian desfasurat de SUA in Irak, a fost readus in Iran, duminica, unde a fost omagiat demii de.

Ce spune Klaus Iohannis despre conflictul SUA-Iran. Cat de afectati sunt romanii care traiesc in Orientul Mijlociu

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca e in contact permanent cu ministrul Apararii si cu ministrul de Externe in contextul conflictului dintre SUA si Iran. Noi avem foarte multi cetateni romani care traiesc si muncesc in zona Orientului Mijlociu. Avem reprezentante, sunt o serie de cetateni romani expusi in zona. Ne preocupa si vom lua toate masurile pentru a fi un sprijin real daca este nevoi, a spus Iohannis, aflat in Germania.

Ce crede un iranian stabilit in Romania despre conflictul SUA Iran si moartea generalului Soleimani

Un iranian stabilit in Romania sustine ca ceea ce se vede acum pe strazile din Iran, unde zeci de mii de oameni il plang pe generalul ucis, este doar propaganda regimului islamist de la Teheran, instalat dupa Revolutia islamica din 1979.

FOTO VIDEO Statele Unite, pregatite pentru razboi: 52 de avioane F-35A Lightning complet inarmate au participat la un exercitiu de proportii

Fortele aeriene ale Statelor Unite au organizat un spectacol impresionat in care si-au aratat muschii, prin lansarea a peste 50 de avioane de lupta de tip Lightning II complet inarmate, intr-un singur val, potrivit Daily Mail.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )