Libnet.ro
UNICEF

15:00

Adrian Ursu: Mihai Razvan Ungureanu este expresia mostenirii unui dispret basist fata de oameni

Antena3 Antena3,
Adrian Ursu: Mihai Razvan Ungureanu este expresia mostenirii unui dispret basist fata de oameni

Adrian Ursu are dubii in privinta faptului ca Mihai Razvan Ungureanu are calitatile necesare pentru a indeplini functia de sef al SIE. Mihai Razvan Ungureanu este expresia mostenirii unui dispret. continuă pe Antena3

Cine este Mihai Razvan Ungureanu, vechiul si probabilul viitor sef al SIE

Mihai Razvan Ungureanu. Fost premier pentru o scurta perioada, Mihai Razvan Ungureanu revine la sefia SIE dupa o pauza de trei ani. Mihai-Razvan Ungureanu s-a nascut la 22 septembrie 1968 la Iasi. Este absolven.

Mihai-Razvan Ungureanu, nominalizat pentru sefia SIE

ACTUALIZARE 12:45 Ilie Sarbu: Nominalizarea facuta de Iohannis pentru sefia SIE este ilegala Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, ca propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis, care l-a nominalizat pe Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, este ilegala din punct de vedere procedural, el sustinand si ca premierul Ponta nu stie nimic si nu a fost consultat. * MRU, despre nominalizare: Este o onoare pentru mine * Daniel Savu: Problemele de cand a fost premier nu il recomanda pe MRU.

Cine este Mihai Razvan Ungureanu, propunerea lui Iohannis pentru sefia SIE

Dupa fuziunea PNL si PDL, Mihai-Razvan Ungureanu a devenit prim-vicepresedinte al noii formatiuni.

Ilie Sarbu: Nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE este ilegala

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat ca propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis, care l-a nominalizat pe Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, este ilegala din punct de vedere procedural.

Mihai Razvan Ungureanu, nominalizat de Iohannis pentru postul de director al SIE

Presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, miercuri, pentru functia de director al Serviciului de Informatii Externe pe Mihai-Razvan Ungureanu, informand cele doua Camere ale Parlamentului despre aceasta nominalizare.

Mihai Razvan Ungureanu, nominalizat director al Serviciului de Informatii Externe. imi doresc ca Parlamentul sa-mi acorde increderea prin vot

Presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pentru functia de director al Serviciului de Informatii Externe pe Mihai-Razvan Ungureanu, se arata intr-un comunicat al Presedintiei. Conform prevederilor.

Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE. MRU: Nu este neobisnuit ca sefii serviciilor sa fie numiti din randul opozitiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat miercuri pe Mihai Razvan Ungurean la conducerea Serviciului de Informatii Externe, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei,.

Liviu Dragnea: in PSD nu este o stare de multumire legata de nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca in PSD nu este o stare de multumire legata de nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe SIE). Deputatul PSD a mai spus ca va.

PNL solicita convocarea de urgenta a plenului Parlamentului pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de director SIE

PNL solicita convocarea de urgenta a plenului Parlamentului pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de director al Serviciului de Informatii ExterneSIE), a anuntat miercuri senatorul liberal.

Cum l-a caracterizat Gabriel Oprea pe MRU cu o seara inainte de nominalizare la SIE. UNPR, cheia numirii lui MRU

Mihai Razvan Ungureanu a fost propus de presedintele Iohannis pentru sefia SIE, insa nu va trece de votul Parlamentului fara voturile UNPR, in conditiile in care PSD a anuntat deja ca va vota impotriva. Marti seara, la Realitatea TV, liderul UNPR, Gabriel Oprea, spunea ca il va sprijini pe omul ales de Iohannis sa conduca SIE, indiferent de numele sau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )