Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cum l-a caracterizat Gabriel Oprea pe MRU cu o seara inainte de nominalizare la SIE. UNPR, cheia numirii lui MRU

Adevărul Adevărul,
Cum l-a caracterizat Gabriel Oprea pe MRU cu o seara inainte de nominalizare la SIE. UNPR, cheia numirii lui MRU

Mihai Razvan Ungureanu a fost propus de presedintele Iohannis pentru sefia SIE, insa nu va trece de votul Parlamentului fara voturile UNPR, in conditiile in care PSD a anuntat deja ca va vota impotriva. Marti seara, la Realitatea TV, liderul UNPR, Gabriel Oprea, spunea ca il va sprijini pe omul ales de Iohannis sa conduca SIE, indiferent de numele sau. continuă pe Adevărul

Premierul interimar Gabriel Oprea vine in aceasta seara, de la 21.30, la Sinteza Zilei

Gabriel Oprea este invitatul special al lui Mihai Gadea in aceasta seara, de la ora 21. 30, la Sinteza Zilei. Premierul interimar va aborda cele mai importante subiecte ale ultimei perioade, inclusiv nominalizarea.

Gabriel Oprea, despre interimatul sau la Guvern: Nu se va prelungi mai mult decat trebuie. Mi-as dori ca Ponta sa se intoarca si maine

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat, miercuri seara, la Sinteza zilei, ca si-ar dori ca Victor Ponta sa se intoarca si maine, afirmand ca interimatul sau la Guvern nu se va prelungi mai mult.

Gabriel Oprea, despre dreptul de vot la 16 ani: Daca un tanar care lucreaza legal e impozitat, atunci sa il lasam sa isi hotarasca si viitorul

Gabriel Oprea a vorbit, miercuri seara, la Sinteza zilei, despre legile promovate de partidul politic pe care il reprezinta, UNPR, printre care se numara dreptul de vot de la 16 ani si impozitarea marilor.

Gabriel Oprea: L-am anuntat pe Victor Ponta ca sustin propunerea presedintelui la conducerea SIE

Prezent in emisiunea lui Mihai Gadea, prim-ministrul interimar Gabriel Oprea a vorbit, miercuri seara, despre propunerea presedintelui Klaus Iohannis la conducerea Serviciului de Informatii Externe.

Gabriel Oprea: Sustin sefii Parchetelor pentru un nou mandat

Prim-ministrul interimar al Romaniei, Gabriel Oprea, a declarat, marti seara, intr-o emisiune la Realitatea TV, ca sustine continuarea mandatelor actualilor sefi ai Parchetelor, referindu-se in special la Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, si la Tiberiu Nitu, procuror general al Romaniei.

Gabriel Oprea isi exprima devotamentul fata de Ponta

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat marti seara, la Realitatea TV, ca sustine coalitia aflata la guvernare, dar si pe Victor Ponta, pe care il considera un prim-ministru bun.

Gabriel Oprea: Romania poate intra in acest an in Schengen cu frontierele aeriene

Premierul interimar, Gabriel Oprea, a declarat marti ca Romania poate intra in acest an in spatiul Schengen cu frontierele aeriene. Oprea a precizat ca a purtat discutii cu alti lideri europeni pe tema intrarii R.

Gabriel Oprea s-a intalnit cu seful SRI si cel al Politiei Romane in prima zi ca premier interimar

Gabriel Oprea a avut in prima zi ca premier interimar scurte intalniri informale cu Eduard Hellvig, seful SRI, si cu Petre Toba, inspectorul general al Politiei Romane, informeaza Mediafax. Gabriel Oprea va avea.

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care l-a desemnat pe Gabriel Oprea premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni, 22 iunie, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru de catre domnul Victor-Viorel Ponta, anunta Administratia Prezidentiala. In comunicatul Administratiei Prezidentiale nu este mentionata perioada in care Oprea va ocupa postul de premier interimar. UPDATE: Decretul semnat de Iohannis pentru desemnarea lui Oprea ca prim-ministru interimar, publicat in Monitorul Oficial.

SURSE: Gabriel Oprea a fost respins ca interminar de presedintele Iohannis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis nu ar fi fost de acord cu numirea lui Gabriel Oprea in functia de premier interimar, potrivit unor surse, informeaza B1 TV. Astfel, presedintele Iohannis l-ar fi respins pe Gabriel Oprea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )