Libnet.ro
UNICEF

22:30

Gabriel Oprea: Romania poate intra in acest an in Schengen cu frontierele aeriene

B1 B1,
Gabriel Oprea: Romania poate intra in acest an in Schengen cu frontierele aeriene

Premierul interimar, Gabriel Oprea, a declarat marti ca Romania poate intra in acest an in spatiul Schengen cu frontierele aeriene. Oprea a precizat ca a purtat discutii cu alti lideri europeni pe tema intrarii R. continuă pe B1

Oprea: Romania poate intra in acest an in Schengen cu frontierele aeriene

Romania poate intra in acest an in spatiul Schengen cu frontierele aeriene, a declarat premierul interimar, Gabriel Oprea, precizand ca isi bazeaza opinia pe discutii cu lideri europeni.

Oprea: Romania poate intra in acest an in Schengen cu frontierele aeriene

Romania poate intra in acest an in spatiul Schengen cu frontierele aeriene, a declarat premierul interimar, Gabriel Oprea, precizand ca isi bazeaza opinia pe discutii cu lideri europeni.

Oprea apreciaza ca Romania poate intra anul acesta in spatiul Schengen cu frontierele aeriene

Romania poate intra in acest an in spatiul Schengen cu frontierele aeriene, a declarat premierul interimar, Gabriel Oprea, precizand ca isi bazeaza opinia pe discutii cu lideri europeni. Este opinia mea, cred.

Pendulul lui Oprea

ACTUALIZARE 08:30 Premierul interimar afirma ca a avut intalniri cu lideri PNL, dar ca le-a explicat civilizat ca il sustine pe Ponta * Oprea spune ca intentioneaza sa conduca Guvernul ca la armata ----------- Premierul interimar, Gabriel Oprea, si co-presedintele PNL, Vasile Blaga, au avut aseara o discutie despre guvernare, potrivit pesurse. ro. --- * Oprea: Romania poate intra in acest an in Schengen cu frontierele aeriene * Oprea confirma ca Fifor a fost propus ministru la Transporturi: Asteptam decizia lui Iohannis.

Oprea anunta cand ar putea adera Romania la Schengen

Premierul interimar, Gabriel Oprea a declarat, marti, la Realitatea TV, ca Romania poate intra in acest an in spatiul Schengen cu frontierele aeriene, precizand ca isi bazeaza opinia pe discutii cu lideri europeni.

Gabriel Oprea si culpa medicala a premierului autosuspendat Ponta

Gabriel Oprea: il astept din zi in zi sa se intoarca, acum are o culpa medicala, a fost explicata foarte clar, chiar stiintific, oricui i se poate intampla acest lucru, il astept . ) Va fi public cand se va intoarce in Bucuresti.

Orban: Se poate forma un nou guvern si fara Gabriel Oprea, in cazul caderii cabinetului Ponta

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban este de parere ca, in cazul caderii guvernului Ponta sau a demisiei premierului, se poate forma un nou cabinet fara ajutorul lui Gabriel Oprea, desemnat in prezent prim-ministru.

Gabriel Oprea: Guvernul sustine Strategia Nationala de Aparare a Tarii. Cand vorbim despre securitatea Romaniei, nu poate exista un interes superior de partid (VIDEO)

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat in plenul Parlamentului ca are convingerea ca in sedinta de marti va fi adoptata Stretegia Nationala de Aparare a Tarii, percizand ca Executivul sustine.

Scrisoarea lui Victor Ponta catre Klaus Iohannis a ajuns la Cotroceni: Ponta, care nu isi poate exercita atributiile de premier in urma operatiei la genunchi, il propune pe Gabriel Oprea interimar la sefia Guvernului

Scrisoarea prin care Victor Ponta i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa il desemneze premier interimar pe Gabriel Oprea in perioada in care Ponta nu isi poate exercita atributiile de prim-ministru a ajuns la.

Vasile Blaga, despre desemnarea lui Gabriel Oprea in functia de premier interimar: O perioada de 45 de zile, dupa care nu mai avem Guvern

Copresedintele PNL, Vasile Blaga a spus, referitor la desemnarea lui Gabriel Oprea in functia de premier interimar, ca un intermat poate dura maxim 45 de zile, iar dupa aceasta perioada, daca premierul Victor.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )