Libnet.ro
UNICEF

20:30

Scrisoarea lui Victor Ponta catre Klaus Iohannis a ajuns la Cotroceni: Ponta, care nu isi poate exercita atributiile de premier in urma operatiei la genunchi, il propune pe Gabriel Oprea interimar la sefia Guvernului

B1 B1,
Scrisoarea lui Victor Ponta catre Klaus Iohannis a ajuns la Cotroceni: Ponta, care nu isi poate exercita atributiile de premier in urma operatiei la genunchi, il propune pe Gabriel Oprea interimar la sefia Guvernului

Scrisoarea prin care Victor Ponta i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa il desemneze premier interimar pe Gabriel Oprea in perioada in care Ponta nu isi poate exercita atributiile de prim-ministru a ajuns la. continuă pe B1

Victor Ponta: Colaborarea cu Klaus Iohannis, strict institutionala

Premierul Ponta a declarat, intr-un interviu acordat in exclusivitate Antena 3, ca l-a propus pe Oprea la sefia interimara a Guvernului deoarece este singurul vicepremier si ca nu a discutat cu presedintele.

Alina Gorghiu: Am luat act de scrisoarea din exil a premierului. PNL a decis sa demareze o motiune populista pentru demiterea lui Victor Ponta (VIDEO)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni ca a luat cunostinta de scrisoarea premierului Victor Ponta si ca PNL va demara o motiune populara pentru demiterea acestuia. Am luat act ieri de scrisoarea.

Gabriel Oprea, propus de Victor Ponta ca premier interimar, a ajuns la Cotroceni, pentru o discutie cu Klaus Iohannis

Vicepremierul Gabriel Oprea, propus de catre premierul Victor Ponta, aflat in Turcia, sa preia interimar postul de prim-ministru, a ajuns la Palatul Cotroceni pentru o discutie cu presedintele Klaus Iohannis.

Avocata lui Victor Ponta a ajuns la DNA, unde a depus actele medicale

Avocata lui Victor Ponta a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie, unde va lasa mai multe documente medicale. Victor Ponta a anuntat ca va trimite in cursul zile de astazi o adresa catre presedintele Klaus.

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care l-a desemnat pe Gabriel Oprea premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni, 22 iunie, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru de catre domnul Victor-Viorel Ponta, anunta Administratia Prezidentiala. In comunicatul Administratiei Prezidentiale nu este mentionata perioada in care Oprea va ocupa postul de premier interimar. UPDATE: Decretul semnat de Iohannis pentru desemnarea lui Oprea ca prim-ministru interimar, publicat in Monitorul Oficial.

M10, partidul Monicai Macovei: Daca Klaus Iohannis il desemneaza pe Gabriel Oprea, cum ii cere Victor Ponta, inseamna ca au o intelegere oculta

Partidul Monicai Macovei, M10, a transmis un mesaj, pe site-ul oficial, spunand ca daca presedintele Klaus Iohannis il desemneaza pe Gabriel Oprea la conducerea interimara a Guvernului, cum ii cere premierul.

Monica Macovei, despre Klaus Iohannis: Sunt foarte dezamagita de presedinte. Sa nu uitam ca a fost propunerea de premier a lui Voiculescu

Monica Macovei a sustinut in cadrul emisiunii X-Press, moderata de Sabin Orcan si difuzata pe B1 TV, ca intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta ar exista un blat si ca altul este motivul.

Monica Macovei, despre Klaus Iohannis: Sunt foarte dezamagita de presedinte. Sa nu uitam ca a fost propunerea de premier a lui Voiculescu (VIDEO)

Monica Macovei a sustinut in cadrul emisiunii X-Press, moderata de Sabin Orcan si difuzata pe B1 TV, ca intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta ar exista un blat si ca altul este motivul.

Victor Ponta a postat pe Facebook traducerea fisei medicale

Premierul Victor Ponta, care se recupereaza in Turcia dupa operatia de la picior, a publicat pe pagina sa de Facebook o traducere a fisei medicale intocmita de medicii turci. Gestul vine in contextul in care presedintele Klaus Iohannis a declarat ca asteapta acte oficiale care sa dovedeasca incapacitatea temporara a premierului de a conduce Guvernul.

Cine este Mihai-Viorel Fifor, senatorul propus de premierul Victor Ponta pentru postul de ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerea de nominalizare a senatorului PSD Mihai Fifor, presedinte al comisiei pentru transporturi si energie, in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse guvernamentale citate de Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )