Libnet.ro
UNICEF

22:01

Victor Ponta a postat pe Facebook traducerea fisei medicale

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta a postat pe Facebook traducerea fisei medicale

Premierul Victor Ponta, care se recupereaza in Turcia dupa operatia de la picior, a publicat pe pagina sa de Facebook o traducere a fisei medicale intocmita de medicii turci. Gestul vine in contextul in care presedintele Klaus Iohannis a declarat ca asteapta acte oficiale care sa dovedeasca incapacitatea temporara a premierului de a conduce Guvernul. continuă pe Adevărul

UPDATE Ponta a postat pe Facebook traducerea fisei medicale. Iohannis l-a desemnat interimar pe Gabriel Oprea

Premierul Victor Ponta, care se recupereaza in Turcia dupa operatia de la picior, a publicat pe pagina sa de Facebook o traducere a fisei medicale intocmita de medicii turci. Gestul vine in contextul in care presedintele Klaus Iohannis a declarat ca asteapta acte oficiale care sa dovedeasca incapacitatea temporara a premierului de a conduce Guvernul.

Premierul Victor Ponta a publicat pe Facebook documentele medicale traduse (FOTO)

Premierul Victor a postat pe pagina sa de Facebook cateva fotografii doar pentru informare traducerea din limba turca). Acestea sunt, de fapt, documente medicale in care sunt expuse diagnosticul pacientului Victor.

Victor Ponta isi reia activitatea in 28 de zile. Premierul ii va cere presedintelui Iohannis ca Gabriel Oprea sa ii preia atributiile

57 -PNL cere din nou demisia lui Victor PontaUPDATE 15. 23 -Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat ca sustine propunerea lui Victor Ponta, ca interimatul la sefia Guvernului sa fie asigurat.

Victor Ponta il vrea pe Mihai Fifor ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerea de nominalizare a senatorului PSD Mihai Fifor, presedinte al comisiei pentru transporturi si energie, in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse guvernamentale.

FOTOGALERIE Fisa pacientului Victor Ponta de la clinica turca Medipol

Premierul Victor Ponta a postat luni pe contul sau de Facebook fisa de pacient de la clinica turca Medipol, unde a facut o operatie la ligamentele si meniscul genunchiului stang. Potrivit fisei traduse in limba romana, Ponta a suferit o interventie artroscopica de reconstructie a ligamentului incrucisat anterior si una pentru menisc.

Urari de la multi ani pe Facebook de la Victor Ponta pentru Adrian Nastase si Rovana Plumb: Doi oameni cu totul speciali pentru mine de la care am in continuare multe de invatat.

Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook urari de la multi ani pentru Adrian Nastase si Rovana Plumb, persoane care, spune premierul, i-au oferit pe parcursul anilor increderea si sprijinul lor si de la care am in continuare multe de invatat.

SURSE: Administratia Prezidentiala a cerut documente medicale in cazul premierul Victor Ponta

Administratia Prezidentiala vrea precizari medicale in cazul premierul Victor Ponta operat saptamana trecuta pentru a sti ce se va intampla in aceasta perioada, informeaza B1 TV. Premierul nu isi poate.

SURSE: Administratia Prezidentiala a cerut documente medicale in cazul premierului Victor Ponta

Administratia Prezidentiala vrea precizari medicale in cazul premierul Victor Ponta, operat saptamana trecuta pentru a sti ce se va intampla in aceasta perioada, informeaza B1 TV. Premierul nu isi poate.

Avocata lui Victor Ponta a depus la DNA acte medicale prin care se justifica de ce premierul nu se poate prezenta la DNA

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie unde a depus o serie de documente referitoare la starea de sanatate a sefului Guvernului, informeaza B1 TV. Prin.

Traian Basescu despre Victor Ponta: Eu as fi avut exigenta sa trimita si un certificat medical, nu anunti pe Facebook ca esti bolnav. / Faptul ca Ponta ii spune presedintelui pe cine sa numeasca interimar arata un aranjament anterior, e neconstitutional

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica seara, la B1 Tv, in legatura cu Victor Ponta si anuntul sau de duminica ca in perioada recuperarii dupa operatia la genunchi este in imposibilitatea de a isi exercita functia, ca Eu as fi avut exigenta sa trimita si un certificat medical. Nu anunti pe Facebook ca esti bolnav. Fostul sef al statului mai spune ca I-a cerut neconstitutional lui Iohannis sa il numeasca pe Oprea. Constitutia spune ca daca premierul este in incapacitatea de a-si exercita functia, presedintele desemneaza un premier interimar. Faptul ca Victor Ponta ii spune presedintelui pe cine sa numeasca interimar arata un aranjament anterior.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )