Libnet.ro
UNICEF

18:00

Adrian Videanu, Dorin Cocos, fiul acestuia, Alin si fosta sefa a DIICOT, trimisi in judecata in dosarul Bica 2

Adevărul Adevărul,
Adrian Videanu, Dorin Cocos, fiul acestuia, Alin si fosta sefa a DIICOT, trimisi in judecata in dosarul Bica 2

Fostul ministru Adrian Videanu, omul de afaceri Dorin Cocos, fiul acestuia, Alin, si fosta sefa a DIICOT Alina Bica, au fost trimisi in judecata, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul Bica 2. Instanta urmeaza sa verifice vineri masurile preventive primite de cei implicati in acest caz. continuă pe Adevărul

Alina Bica, Dorin Cocos, Alin Cocos si Adriean Videanu au fost trimisi in judecata in dosarul Bica 2

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos, fiul acestuia, Alin Cocos si fostul ministru Adriean Videanu au fost trimisi in judecata in dosarul Bica 2. Este vorba despre dosarul in care s-a.

Alin si Dorin Cocos, Videanu si Alina Bica, trimisi in judecata, in dosarul Bica 2

Dosarul Alinei Bica disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP, in care sunt cercetati, printre altii, fosta sefa DIICOT, Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos, a fost trimis de DNA la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), conform unui comunicat al DNA.

Dosarul Bica 2, trimis in instanta de DNA. Printre cei judecati se afla Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos

Dosarul Alinei Bica disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP, in care sunt cercetati, printre altii, Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos, a fost trimis de DNA la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), anunta Mediafax.

Dorin Cocos: Vasile Blaga mi-a cerut 3 milioane de euro. Udrea si Cocos au luat hotel din spagi

Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, le-a spus procurorilor ca Vasile Blaga i-a cerut 3 milioane de euro. Iata, mai jos, fragmente din denuntul lui Cocos, potrivit RTv:Cum a dat Cocos bani pentru.

Dorin Cocos, denunt devastator pentru Basescu, Udrea si Blaga

Dorin Cocos a aratat, in denuntul facut la DNA, ca banii din spaga in dosarul Microsoft ajungeau la sediul de campanie al lui Basescu. Cocos a precizat ca i-a remis 600. 000 de euro lui Vasile Blaga. Cocos.

Dorin Cocos afla azi daca ciripeala lui a fost cu folos. Magistratii judeca cererea de schimbare a arestului preventiv cu arest la domiciliu

Dorin Cocos afla azi daca magistratii sunt de acord cu schimbarea masurii arestului preventiv cu arestului la domiciliu. Dorin Cocos este arestat preventiv in dosarul Microsoft, alaturi de Gheorghe Stefan. in.

Greii din PDL cad ca popicele. Denuntul lui Dorin Cocos este devastator pentru Vasile Blaga

Dorin Cocos face dezvaluiri devastatoare pentru greii PDL. Acesta le-a povestit procurorilor cum i-a dat trezorierului PDL, Ion Ivascu, 600 de mii de euro din spaga Microsoft, pentru campania lui Traian Basescu din.

Dorin Cocos ii denunta pe Vasile Blaga si Elena Udrea si spune ca i s-au cerut 3 milioane de euro in campania din 2009

Dorin Cocos ar fi aratat in denuntul facut la DNA ca i s-a cerut sa plateasca produse de trei milioane de euro pentru PDL, in campania electorala din 2009, pentru a primi sprijinul Guvernului in derularea contractului Microsoft, mentionand ca a fost sprijinit de Vasile Blaga si Elena Udrea.

Denuntul lui Dorin Cocos la DNA: Omul de afaceri le-ar fi spus procurorilor ca a depus la PDL 600 de mii de euro din mita Microsoft

Omul de afaceri Dorin Cocos, aflat in prezent in arest la domiciliu in dosarul Microsoft, le-ar fi spus procurorilor DNA, la audieri, ca a donat Partidului Democrat Liberal 600 de mii de euro din mita obtinuta in scandalul licentelor Microsoft, scrie Libertatea. Fostul sot al Elenei Udrea ar fi declarat in fata procurorilor ca 600. 000 de euro i-am depus in transe, la sediul PDL din Modrogan, mai precis i-am remis domnului Ivascu,la solicitarea domnului Vasile Blaga: precizez ca Vasile Blaga era la acel moment secretar general al partidului si seful campaniei electorale. Banii i-am remis fara a primi chitanta in acest sens.

Ce spune Boc despre finantarea campaniilor PDL de catre Dorin Cocos

Fostul presedinte al PDL Emil Boc a declarat, miercuri, ca trebuie verificate scriptele oficiale ale partidului pentru a afla daca omul de afaceri Dorin Cocos a finantat campaniile PDL, asa cum a sustinut Elena Udrea, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )