Libnet.ro
UNICEF

16:30

Alina Bica, Dorin Cocos, Alin Cocos si Adriean Videanu au fost trimisi in judecata in dosarul Bica 2

B1 B1,
Alina Bica, Dorin Cocos, Alin Cocos si Adriean Videanu au fost trimisi in judecata in dosarul Bica 2

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos, fiul acestuia, Alin Cocos si fostul ministru Adriean Videanu au fost trimisi in judecata in dosarul Bica 2. Este vorba despre dosarul in care s-a. continuă pe B1

Alin Cocos, audiat la DNA in dosarul in care este arestat alaturi de Alina Bica si Dorin Cocos

Alin Cocos este audiat de procurorii DNA in dosarul in care acesta se afla in arest alaturi de Dorin Cocos si fosta sefa a DIICOT, Alina Bica. Alin Cocos este acuzat ca ar fi participat la dare de.

Alin si Dorin Cocos, Videanu si Alina Bica, trimisi in judecata, in dosarul Bica 2

Dosarul Alinei Bica disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP, in care sunt cercetati, printre altii, fosta sefa DIICOT, Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos, a fost trimis de DNA la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), conform unui comunicat al DNA.

Dosarul Bica 2, trimis in instanta de DNA. Printre cei judecati se afla Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos

Dosarul Alinei Bica disjuns din cel al despagubirii ilegale de la ANRP, in care sunt cercetati, printre altii, Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos, a fost trimis de DNA la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), anunta Mediafax.

Adrian Videanu, Dorin Cocos, fiul acestuia, Alin si fosta sefa a DIICOT, trimisi in judecata in dosarul Bica 2

Fostul ministru Adrian Videanu, omul de afaceri Dorin Cocos, fiul acestuia, Alin, si fosta sefa a DIICOT Alina Bica, au fost trimisi in judecata, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul Bica 2. Instanta urmeaza sa verifice vineri masurile preventive primite de cei implicati in acest caz.

Adriean Videanu a semnat condica la Politie

Adriean Videanu a fost joi dimineata la Politie, sa semneze condica, drept obligatie a controlului judiciar in dosarul Romgaz-Interagro. Videanu nu a vrut sa faca declaratii presei, astfel ca a.

Dorin Cocos afla azi daca ciripeala lui a fost cu folos. Magistratii judeca cererea de schimbare a arestului preventiv cu arest la domiciliu

Dorin Cocos afla azi daca magistratii sunt de acord cu schimbarea masurii arestului preventiv cu arestului la domiciliu. Dorin Cocos este arestat preventiv in dosarul Microsoft, alaturi de Gheorghe Stefan. in.

Dorin Cocos ii denunta pe Vasile Blaga si Elena Udrea si spune ca i s-au cerut 3 milioane de euro in campania din 2009

Dorin Cocos ar fi aratat in denuntul facut la DNA ca i s-a cerut sa plateasca produse de trei milioane de euro pentru PDL, in campania electorala din 2009, pentru a primi sprijinul Guvernului in derularea contractului Microsoft, mentionand ca a fost sprijinit de Vasile Blaga si Elena Udrea.

Udrea: Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL

ACTUALIZARE 09:52 Elena Udrea a plecat de la iCCJ, unde a facut declaratii, cu ochii in lacrimi, despre situatia sa, si a spus ca va astepta acasa decizia instantei privind arestarea preventiva ceruta de procurorii DNA in dosarul Gala Bute, precizand ca stia ca Dorin Cocos a finantat campaniile PDL. * Basescu: Am vorbit zilnic la telefon cu Elena Udrea si am fost la ea acasa * Udrea, pe Facebook: Nu mai bine ma ardeti pe rug decat sa mai jucam acest teatru absurd?.

Dorin Cocos: Vasile Blaga mi-a cerut 3 milioane de euro. Udrea si Cocos au luat hotel din spagi

Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, le-a spus procurorilor ca Vasile Blaga i-a cerut 3 milioane de euro. Iata, mai jos, fragmente din denuntul lui Cocos, potrivit RTv:Cum a dat Cocos bani pentru.

Dorin Cocos, denunt devastator pentru Basescu, Udrea si Blaga

Dorin Cocos a aratat, in denuntul facut la DNA, ca banii din spaga in dosarul Microsoft ajungeau la sediul de campanie al lui Basescu. Cocos a precizat ca i-a remis 600. 000 de euro lui Vasile Blaga. Cocos.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )