Libnet.ro
UNICEF

23:00

Adrian Zuckerman: Progresele inregistrate de Romania in ultimii 30 de ani sunt extraordinare, dar mai sunt multe lucruri de facut

Hotnews Hotnews,
 Adrian Zuckerman: Progresele inregistrate de Romania in ultimii 30 de ani sunt extraordinare, dar mai sunt multe lucruri de facut

Ambasadorul SUA in Romania, Adrian Zuckerman, a declarat miercuri ca progresele inregistrate de Romania in cei 30 de ani de la caderea comunismului sunt extraordinare, insa a subliniat ca mai sunt multe lucruri de facut, Agerpres. continuă pe Hotnews

Adrian Zuckerman, noul ambasador al SUA la Bucuresti, primit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Adrian Zuckerman isi va prelua, oficial, marti, mandatul de ambasador al SUA la Bucuresti. Diplomatul va fi primit marti, la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis, pentru prezentarea.

Noul ambasador al SUA Adrian Zuckerman, primit de Klaus Iohannis. Cine este diplomatul american

Noul ambasador american la Bucuresti, Adrian Zuckerman, isi va prelua oficial mandatul marti cand va fi primit de presedintele Klaus Iohannis, la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni, pentru prezentarea scrisorilor de acreditare. Aceasta este ultima etapa procedurala. Zuckerman, avocat de profesie, a emigrat din Romania cand avea 10 ani si vorbeste fluent limba romana.

Iohannis l-a primit la Cotroceni pe Adrian Zuckerman, noul ambasador al SUA la Bucuresti (VIDEO, FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe Adrian Zuckerman, noul ambasador al Statelor Unite la Bucuresti. Dupa amiaza, Zuckerman se va intalni si cu premierul Ludovic Orban. De.

Adrian Zuckerman, noul ambasador al SUA in tara noastra

Adrian Zuckerman, noul ambasador al SUA la Bucuresti a fost primit, ieri, de presedintele Klaus Iohannis, caruia i-a inmanat scrisorile de acreditare.

Constructia hotelului de gheata de la Balea Lac, amanata din cauza caldurii pentru prima data in ultimii 15 ani

Pentru prima data in ultimii 15 ani, este amanata din cauza caldurii constructia singurului hotel de gheata din Romania - cel de la Balea Lac, potrivit unui anunt al organizatorilor.

De ce Muzeul National de Istorie a Romaniei a deschis doar trei sali pentru public, din peste 50, in ultimii 17 ani

Dupa cutremurul din 77, cladirea, finalizata in 1900, n-a fost consolidata. 50 de angajati ai Muzeului National de Istorie a Romaniei MNIR)si-au dat demisia in ultimii cinci ani, multi din pricina unor conflicte interne provocate sau intretinute de managerul Ernest Oberlander-Tarnoveanu. in 2019, Corpul de Control al Prim-Ministrului a descoperit mai multe nereguli in functionarea institutiei.

Numarul jurnalistilor ucisi, la cel mai mic nivel din ultimii 16 ani

Patruzeci si noua de jurnalisti au fost ucisi in diferite tari ale lumii in 2019. Vestea rea cuprinde insa si o parte buna, potrivit bilantului anual realizat de organizatia Reporteri fara frontiere RSF), numarul celor ucisi nu a fost niciodata atat de scazut in ultimii 16 ani. Partea proasta este ca tot mai multe crime indreptate impotriva jurnalistilor au loc in tari democratice.

30 de ani dupa. Datele care scot la iveala o realitate dramatica: de ce suntem tot mai putini Profesorul Vasile Ghetau: Contemplarea si inactiunea nu ofera nici o sansa de schimbare in bine

Numarul nou-nascutilor a tot scazut din 1990 pana astazi. Desi au mai existat ani in care s-au inregistrat mici cresteri, se observa, totusi, o tendinta tot mai accentuata de scadere. Mai jos aveti si un grafic care arata ce s-a intamplat in ultimii 30 de ani. Pentru a intelege fenomenele care au stat la baza acestui declin, HotNews. ro a discutat cu Vasile Ghetau directorul Centrului de Cercetari Demografice Vladimir Trebici al Academiei Romane si profesor asociat la Facultatea de Sociologie a Universitatii Bucuresti. De asemenea, el a sugerat si calea gasirii unor solutii pentru ce trebuie facut in continuare. Plin de incertitudine si necunoscut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )