Libnet.ro
UNICEF

15:00

Adriana Bahmuteanu a dat de pamant cu toti cei care au criticat-o: Da, am operatie la sani

Antena3 Antena3,
Adriana Bahmuteanu a dat de pamant cu toti cei care au criticat-o: Da, am operatie la sani

Adriana Bahmuteanu a ripostat! Vedeta Antena Stars a dat de pamant cu toti cei care au criticat-o, dupa ce pe internet a aparut o fotografie in care i se vedeau sanii. Adriana a spus ca este adepta operatiilor. continuă pe Antena3

Lady Gaga si Adriana Bahmuteanu, cu sanii la vedere in aceeasi zi

Lady Gaga a surprins din nou pozandu-se in avionul personal purtand o salopeta transparenta ce i-a expus sanii, artista nepurtand sutien. La fel a procedat si romanca Adriana Bahmuteanu dorind sa promoveze o clinica de infrumusetare.

Adriana Bahmuteanu, cu sanii la vedere la 41 de ani: Ma simt super bine in pielea mea

Adriana Bahmuteanu a slabit considerabil si a inceput sa faca tratamente corporale pentru un fizic de invidiat. Vedeta TV a surprins insa cu un look total neobisnuit. Ea s-a fotografiat intr-un centru spa.

Pantofii viitorului, inventati de doi studenti din Timisoara: Fac masaj, numara pasii, ii atentioneaza pe cei care nu calca corect si sunt controlati prin smartphone

Pantofii viitorului, care fac masaj, numara pasii, ii atentioneaza pe cei care nu calca corect si sunt controlati prin smartphone, sunt testati in aceasta vara de cei doi studenti la Politehnica din.

Reteta de mic dejun pentru cei care merg la sala

Ela Craciun va recomanda un mic dejun bogat in proteine, special conceput pentru cei care merg la sala si au nevoie de energie. in ce consta el? 2 crackersi Wassa cu salata de vinete, 4 oua de prepelita, 3.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )