Libnet.ro
UNICEF

17:30

Reteta de mic dejun pentru cei care merg la sala

Antena3 Antena3,
Reteta de mic dejun pentru cei care merg la sala

Ela Craciun va recomanda un mic dejun bogat in proteine, special conceput pentru cei care merg la sala si au nevoie de energie. in ce consta el? 2 crackersi Wassa cu salata de vinete, 4 oua de prepelita, 3. continuă pe Antena3

Cer CE sa se implice activ in eliminarea vizelor pentru romanii care calatoresc in SUA

Eurodeputata PSD Claudia Tapardel cere Comisiei Europene sa se implice activ in vederea eliminarii vizelor pentru romanii care calatoresc in SUA, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Prima tara in care testele ADN sunt obligatorii pentru toti locuitorii. Pedepse aspre pentru cei care nu vor respecta legea

Autoritatile din Kuweit au emis o lege care obliga toti locuitorii sa faca teste ADN. Rezultatele testelor vor fi introduse intr-o baza de date nationala. Kuweit devine astfel prima tara din lume ai carei.

Stimulente financiare pentru cei cu media 10 la Evaluarea Nationala si la Bacalaureat

Guvernul a aprobat astazi, printr-o Hotarare, acordarea de stimulente financiare absolventilor care au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala si in sesiunea iunie-iulie a examenului de Bacalaureat in anul 2015.

Victor Ponta vrea mai multe rampe pentru cei cu dizabilitati: Vom face un control pentru a vedea care sunt acele cladiri care nu au ceea ce prevede legea (VIDEO)

Victor Ponta si-a facut reprosuri in legatura cu problemele cu care se confrunta persoanele cu dizabilitati, informeaza B1 TV. Premierul a simtit pe propria piele lipsa unor rampe la intrarea in sediul DNA,.

Sanctiuni pentru profesorii care cereau favoruri sexuale pentru promovarea examenelor

Contractele de munca ale cadrelor didactice de la Universitatea din Resita, care sunt cercetate pentru trafic de influenta, luare de mita sau solicitarea de favoruri sexuale, au fost suspendate.

Avertisment MAE pentru romanii care calatoresc in Belgia

MAE ii atentioneaza pe romanii care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze in Belgia ca in fiecare zi de sambata a lunilor iulie si august 2015 vor fi actiuni greviste, ce vor afecta anumite.

Caru' cu Vedete: Adriana Bahmuteanu, in sanii goi la 41 e ani: Ma simt super bine in pielea mea; Gabriel Cotabita: Am fost in lumea de dincolo; Mihai Traistariu a zis-o si pe asta: As poza dezbracat pentru femei. Care este conditia

Cum arata vedetele nemachiate. Desi atunci cand sunt in lumina reflectoarelor vedetele sunt machiate de catre make-up artisti, atunci cand nu sunt prezente. Piesa noua pentru Aggro Santos si Andreea Banica! Red Lips is on air. Red Lips este nu numai o piesa noua pentru Andreea Banica, ci si un nou inceput.

Avertisment MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care doresc sa se deplaseze sau sa tranziteze Republica Elena ca Federatia Sindicatelor din Domeniul Public ADEDY) organizeaza miercuri, 15 iulie.

Veste proasta pentru romanii care planuiesc sa mearga la mare in perioada urmatoare

Tarifele percepute in unitatile hoteliere de pe litoral cresc de miercuri, cu circa 20 - 25%, in functie de statiune, de clasificarea hotelului si de numarul de mese oferite, afirma presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, Mirela Matichescu .

MFE: Fonduri suplimentare pentru proiectele care au obtinut minimum 60 de puncte pe Axa prioritara 1 POSCCE

Proiectele care au obtinut minimum 60 de puncte vor primi finantare in cadrul apelului aferent Operatiunii 1. 1 in vederea consolidarii si modernizarii sectorului productiv, ca urmare a identificarii de fonduri suplimentare, a anuntat, ieri, Ministerul Fondurilor Europene MFE).

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )