Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cer CE sa se implice activ in eliminarea vizelor pentru romanii care calatoresc in SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cer CE sa se implice activ in eliminarea vizelor pentru romanii care calatoresc in SUA

Eurodeputata PSD Claudia Tapardel cere Comisiei Europene sa se implice activ in vederea eliminarii vizelor pentru romanii care calatoresc in SUA, potrivit unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Avertisment MAE pentru romanii care calatoresc in Belgia

MAE ii atentioneaza pe romanii care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze in Belgia ca in fiecare zi de sambata a lunilor iulie si august 2015 vor fi actiuni greviste, ce vor afecta anumite.

Avertisment MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care doresc sa se deplaseze sau sa tranziteze Republica Elena ca Federatia Sindicatelor din Domeniul Public ADEDY) organizeaza miercuri, 15 iulie.

Veste proasta pentru romanii care planuiesc sa mearga la mare in perioada urmatoare

Tarifele percepute in unitatile hoteliere de pe litoral cresc de miercuri, cu circa 20 - 25%, in functie de statiune, de clasificarea hotelului si de numarul de mese oferite, afirma presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, Mirela Matichescu .

Idei de afaceri pentru romanii din diaspora. Afacerile conationalilor care au reusit peste hotare

O parte dintre romanii care au plecat sa munceasca sau sa studieze peste hotare s-au hotarat sa-si incerce acolo norocul in afaceri, fie pentru a-si asigura un venit mai consistent in viitor, fie din nostalgie fata de produsele traditionale pe care le.

Klaus Iohannis: Nu exista o solutie simpla privind chestiunea dublei cetatenii pentru romanii din Spania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la conferinta comuna de presa cu premierul Mariano Rajoy, ca au discutat despre chestiunea dublei cetatenii pentru romanii din Spania, precizand ca nu exista o solutie foarte simpla in acest sens, dar a gasit deschidere la autoritatile de la Madrid, potrivit Mediafax.

Reteta de mic dejun pentru cei care merg la sala

Ela Craciun va recomanda un mic dejun bogat in proteine, special conceput pentru cei care merg la sala si au nevoie de energie. in ce consta el? 2 crackersi Wassa cu salata de vinete, 4 oua de prepelita, 3.

Klaus Iohannis, pentru romanii din Spania: Printre voi, ma simt acasa

Klaus Iohannis le-a spus, luni, reprezentantilor comunitatii romanesti din Spania ca promisiunile pe care le-a facut pe 16 noiembrie 2014 continua sa fie reperul sau permanent si le-a comunicat ca la .

Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii din Spania: Printre voi, ma simt acasa

Klaus Iohannis le-a spus, luni, reprezentantilor comunitatii romanesti din Spania ca promisiunile pe care le-a facut pe 16 noiembrie 2014 continua sa fie reperul sau permanent si le-a comunicat ca la .

Sanctiuni pentru profesorii care cereau favoruri sexuale pentru promovarea examenelor

Contractele de munca ale cadrelor didactice de la Universitatea din Resita, care sunt cercetate pentru trafic de influenta, luare de mita sau solicitarea de favoruri sexuale, au fost suspendate.

Caru' cu Vedete: Adriana Bahmuteanu, in sanii goi la 41 e ani: Ma simt super bine in pielea mea; Gabriel Cotabita: Am fost in lumea de dincolo; Mihai Traistariu a zis-o si pe asta: As poza dezbracat pentru femei. Care este conditia

Cum arata vedetele nemachiate. Desi atunci cand sunt in lumina reflectoarelor vedetele sunt machiate de catre make-up artisti, atunci cand nu sunt prezente. Piesa noua pentru Aggro Santos si Andreea Banica! Red Lips is on air. Red Lips este nu numai o piesa noua pentru Andreea Banica, ci si un nou inceput.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )