Libnet.ro
UNICEF

10:30

Adriean Videanu este urmarit penal in dosarul in care este acuzat de complot si subminarea economiei nationale

Adevărul Adevărul,
Adriean Videanu este urmarit penal in dosarul in care este acuzat de complot si subminarea economiei nationale

Fostul ministru Adriean Videanu este audiat la aceasta ora de procurorii Parchetului General in dosarul in care este cercetat pentru complot si subminarea economiei nationale. Cu aceasta ocazie, presedintele PDL Bucuresti a fost informat ca impotriva sa a fost declansata urmarirea penala. continuă pe Adevărul

Adriean Videanu este urmarit penal in dosarul in care este acuzat de complot si subminarea economiei nationale. El este audiat la Parchetul General

Fostul ministru Adriean Videanu este audiat la aceasta ora de procurorii Parchetului General in dosarul in care este cercetat pentru complot si subminarea economiei nationale. Cu aceasta ocazie, presedintele PDL Bucuresti a fost informat ca impotriva sa a fost declansata urmarirea penala.

Adriean Videanu, urmarit penal in dosarul in care este acuzat de complot si subminarea economiei nationale

Fostul ministru Adriean Videanu a fost audiat joi de procurorii Parchetului General in dosarul in care este cercetat pentru complot si subminarea economiei nationale. Cu aceasta ocazie, presedintele PDL Bucuresti a fost informat ca impotriva sa a fost declansata urmarirea penala. Aceasta insa sustine ca are toate probele si argumentele pentru a-si dovedi nevinovatia.

Adriean Videanu, la DIICOT, pentru audieri in dosarul de subminare a economiei

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a venit, joi, la DIICOT pentru a fi audiat in dosarul de complot si subminare a economiei nationale. Videanu a declarat ca le va prezenta anchetatorilor toate documentel.

Ioan Oltean, urmarit penal de DNA. Politicianul este acuzat de favorizarea infractorului

Ioan Oltean este urmarit penal de DNA pentru favorizarea infractorului. Anuntul a fost facut chiar de catre Oltean, la sediul DNA. Ioan Oltean este urmarit penal pe motiv ca ar fi intervenit la conducerea CJ.

Ovidiu Silaghi, urmarit penal pentru trafic de influenta

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru trafic de influenta. Silaghi a ajuns joi dimineata la sediul DNA, pentru a fi.

Este OFICIAL: Videanu, urmarit penal pentru complot si subminarea economiei nationale

DIICOT a anuntat ca a fost inceputa urmarirea penala in cazul fostului ministru al Economiei Adriean Videanu, pentru complot si subminarea economiei nationale.

Adriean Videanu, la DIICOT: Nu am niciun fel de relatie cu Ioan Niculae.

Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, s-a prezentat joi la sediul DIICOT pentru a fi audiat in dosarul de complot si subminare a economiei nationale. El a declarat ca le va prezenta anchetatorilor toate documentele care i-ar putea dovedi nevinovatia. Nu am niciun fel de relatie cu Ioan Niculae, a declarat Adriean Videanu la intrarea in sediul DIICOT. Procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala fata de Videanu Adriean, pentru savarsirea infractiunilor de complot si subminarea .

Adriean Videanu, audiat la DIICOT in dosarul de complot si subminarea economiei

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a venit, joi, la DIICOT pentru a fi audiat in dosarul de complot si subminare a economiei nationale, el declarand ca le va prezenta anchetatorilor toate documentele care i-ar putea dovedi nevinovatia.

Fostul ministru Ovidiu Silaghi, urmarit penal pentru trafic de influenta

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi a fost pus sub urmarire penala de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. El este acuzat ca ar fi primit bani de la omul de afaceri Nelu Iordache, pentru a-si folosi influenta.

Ioan Oltean, urmarit penal pentru favorizarea infractorului.

Deputatul PDL este acuzat, de asemenea, ca s-ar fi folosit de influenta in fostul partid de guvernamant pentru a obtine pentru sine bani si alte foloase. Fostul vicepresedinte si secretar general al PDL, Ioan Oltean, a fost pus sub urmarire penala, ieri, de procurorii DNA pentru trafic de influenta si favorizarea infractorului. Exista date si indicii temeinice potrivit carora, in perioada 2010-2011, invinuitul Ioan Oltean si-a exercitat influenta asupra presedintelui si .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2696 seconds )