Libnet.ro
UNICEF

19:30

Adriean Videanu, mare campion la poker: Acest joc de carti necesita si ceva psihologie, in sensul de a-i citi pe ceilalti

B1 B1,
Adriean Videanu, mare campion la poker: Acest joc de carti necesita si ceva psihologie, in sensul de a-i citi pe ceilalti

Arestat si apoi eliberat sub control judiciar, fostul ministru Adriean Videanu are amintiri frumoase din facultate, unde spune ca era campion la poker. Mai mult, in conditii vitrege de viata, fostul ministru al. continuă pe B1

Sotia lui Adriean Videanu este audiata la DNA

Miorita Videanu, sotia fostului ministru al Economiei Adriean Videanu, s-a prezentat vineri dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Audierea vine dupa ce numele Mioritei Videanu apare in dosarul in care Adriean Videanu este cercetat penal de DNA pentru complicitate la abuz in serviciu, informeaza Agerpres.

in timp ce Adriean Videanu da cu subsemnatul la Politie, sotia Miorita e chemata la DNA

Sotia lui Adriean Videanu, Miorita Videanu, a venit, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a fi audiata in calitate de martor, aceasta fiind insotita de avocatul Cristian Ene. Va reamintim.

UPDATE: Adriean Videanu, ELIBERAT din AREST. Fostul ministru s-a prezentat deja la sectia de politie

UPDATE:Adriean Videanu s-a prezentat, vineri, la Sectia 12 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga dupa ce a fost eliberat din arest si pus sub control judiciar, el spunand ca nu vrea sa faca.

Sotia lui Adriean Videanu, audiata la DNA

Sotia lui Adriean Videanu, Miorita Videanu, a venit, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a fi audiata in calitate de martor, aceasta fiind insotita de avocatul Cristian Ene.

Adriean Videanu, eliberat din arest sub control judiciar in dosarul Alinei Bica

Adriean Videanu va fi cercetat sub control judiciar in cel de-al doilea dosar al Alinei Bica, in timp ce fosta sefa a DIICOT, consilierul acesteia Florentin Mihailescu, Dorin si Alin Cocos raman in arest, a declarat avocatul lui Videanu, Cristian Ene.

Fostul prefect al Capitalei, martor in dosarul lui Adriean Videanu

Fostul prefect al Capitalei, Mihai Atanasoaiei, a dat declaratii in calitate de martor in dosarul lui Adriean Videanu, care ar fi apelat la serviciile sale ca notar pentru a afla cum poate instraina actiunile.

Fostul prefect al Capitalei, Mihai Cristian Atanasoaiei, martor in dosarul lui Adriean Videanu

Fostul prefect al Capitalei, Mihai Atanasoaiei, a dat declaratii in calitate de martor in dosarul lui Adriean Videanu, care ar fi apelat la serviciile sale ca notar pentru a afla cum poate instraina actiunile.

Adriean Videanu, aflat sub control judiciar, s-a prezentat la Sectia 12 Politie

Adriean Videanu s-a prezentat, vineri, la Sectia 12 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga dupa ce a fost eliberat din arest si pus sub control judiciar, el spunand ca nu vrea sa faca declaratii, pentru ca justitia nu se face la televiziune, ci in fata procurorilor si in sala de sedinta, noteaza Mediafax.

Adriean Videanu, la Sectia 12 de Politie pentru controlul judiciar: Justitia se face in sala de judecata, nu pe televiziuni (VIDEO)

Fostul ministru al Economiei,Adriean Videanu, eliberat din arest vineri dimineata, a ajuns la Sectia 12 de Politie pentru a stabili programul controlului judiciar, relateazaB1 TV. La intrarea in sectia.

UPDATE: Adriean Videanu, ELIBERAT din AREST. Fostul ministru va ramane sub control judiciar

Adriean Videanu va fi cercetat sub control judiciar in cel de-al doilea dosar al Alinei Bica, in timp ce fosta sefa a DIICOT, consilierul acesteia Florentin Mihailescu, Dorin si Alin Cocos raman in arest, a.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )