Libnet.ro
UNICEF

16:30

Adriean Videanu, la Sectia 12 de Politie pentru controlul judiciar: Justitia se face in sala de judecata, nu pe televiziuni (VIDEO)

B1 B1,
Adriean Videanu, la Sectia 12 de Politie pentru controlul judiciar: Justitia se face in sala de judecata, nu pe televiziuni (VIDEO)

Fostul ministru al Economiei,Adriean Videanu, eliberat din arest vineri dimineata, a ajuns la Sectia 12 de Politie pentru a stabili programul controlului judiciar, relateazaB1 TV. La intrarea in sectia. continuă pe B1

Adrian Videanu, la Sectia 12 de Politie pentru controlul judiciar: Justitia se face in sala de judecata, nu pe televiziuni

Fostul ministru al Economiei,Adriean Videanu, eliberat din arest vineri dimineata, a ajuns la Sectia 12 de Politie pentru a stabili programul controlului judiciar, relateazaB1 TV. La intrarea in sectia.

Elena Udrea, la Sectia 2 de Politie, pentru controlul judiciar (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns, vineri dimineata, in jurul orei 09:00 la Sectia 2 de Politie dinCapitala, prevedere a controlului judiciar, relateazaB1 TV. intrebata ce parere are despre cererile de arestare.

Adriean Videanu, aflat sub control judiciar, s-a prezentat la Sectia 12 Politie

Adriean Videanu s-a prezentat, vineri, la Sectia 12 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga dupa ce a fost eliberat din arest si pus sub control judiciar, el spunand ca nu vrea sa faca declaratii, pentru ca justitia nu se face la televiziune, ci in fata procurorilor si in sala de sedinta, noteaza Mediafax.

Adriean Videanus-a prezentat la Sectia 12 Politie

Adriean Videanu s-a prezentat, vineri, la Sectia 12 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga dupa ce a fost eliberat din arest si pus sub control judiciar, el spunand ca nu vrea sa faca declaratii, pentru ca justitia nu se face la televiziune, ci.

Adriean Videanu, eliberat din arest sub control judiciar in dosarul Alinei Bica

Adriean Videanu va fi cercetat sub control judiciar in cel de-al doilea dosar al Alinei Bica, in timp ce fosta sefa a DIICOT, consilierul acesteia Florentin Mihailescu, Dorin si Alin Cocos raman in arest, a declarat avocatul lui Videanu, Cristian Ene.

VIDEO Elena Udrea s-a prezentat la Sectia 2 de Politie, pentru controlul judiciar: Ati mai vazut pe cineva care are trei cereri de arestare intr-o singura zi?

Elena Udrea a ajuns, vineri dimineata, in jurul orei 09:00 la Sectia 2 de Politie din Capitala, prevedere a controlului judiciar impus in dosarul Microsoft, relateaza B1 TV.

Adriean Videanu va fi cercetat sub control judiciar in dosarul Alinei Bica

Adriean Videanu va fi cercetat sub control judiciar in cel de-al doilea dosar al Alinei Bica, relateaza B1 TV. Fostul ministru al Economiei are interdictia de a parasi tara. Pe de alta parte, magistratii.

Adriean Videanu iese din arest, sub control judiciar

Judecatorii iCCJ au decis inlocuirea masurii arestului preventiv fata de Adriean Videanu cu masura controlului judiciar in timp ce Dorin si Alin Cocos, Alina Bica si fostul ei consilier Florentin Mihailescu raman in arest, potrivit surselor din presa.

UPDATE: Adriean Videanu, ELIBERAT din AREST. Fostul ministru s-a prezentat deja la sectia de politie

UPDATE:Adriean Videanu s-a prezentat, vineri, la Sectia 12 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga dupa ce a fost eliberat din arest si pus sub control judiciar, el spunand ca nu vrea sa faca.

UPDATE. Adriean Videanu, adus la DIICOT pentru audieri

UPDATE 11:05 -Adriean Videanu a parasit sediul DIICOT, dupa audierile procurorilor. ---Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, a fost adus marti la sediul DIICOT pentru a fi audiat. Adriean.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )