Libnet.ro
UNICEF

10:30

Adriean Videanu, scos din arestul central al Capitalei si dus la audieri

Adevărul Adevărul,
Adriean Videanu, scos din arestul central al Capitalei si dus la audieri

Fostul ministru Adriean Videanu a fost scos din arestul central al Capitalei si dus la Parchetul General pentru audieri. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au cerut, luni, aviz pentru urmarirea penala a lui Videanu, dar si a fostului ministru Varujan Vosganian. continuă pe Adevărul

Adriean Videanu, adus din arest la DIICOT pentru a fi audiat in dosarul Romgaz-Interagro

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a fost adus, marti, din arest la sediul DIICOT, pentru a fi audiat in dosarul Romgaz-Interagro, in care este suspectat de abuz in serviciu si complicitate la delapidare.

Declaratiile lui Rudel Obreja la iesirea din arestul Politiei Capitalei

Bugetul galei de box este mult mai mare decat 1 mil si jumatate decat a platit ministerul, in jur de 4 milioane pe care l-am primit de la sponsori, parteneri .

Alin Cocos a fost dus de politisti in arest, Florentin Mihailescu s-a predat la arestul Politiei Capitalei

Alin Cocos a fost dus de politisti in arest, Florentin Mihailescu s-a predat la arestul Politiei Capitalei, iar Adriean Videanu urmeaza sa fie incarcerat, fiind dus de la Politia Ilfov, dupa ce instanta suprema a emis pe numele lor mandate de arestare.

UPDATE VIDEO. Adriean Videanu, audiat la DIICOT in dosarul Romgaz

Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, a fost scos, marti, din sediul DIICOT si dus in arestul Politiei Capitalei, informeaza Agerpres.

Avocat: Adriean Videanu nu s-a mai vazut cu Alina Bica din 2010. Bica, singurul procuror care a dispus inceperea urmaririi penale fata de Videanu (VIDEO)

Avocatul Cristian Ene, cel care il reprezinta pe Adriean Videanu a declarat duminica, dupa ce a discutat cu clientul sau aflat in arestul Politiei Capitalei, ca fostul ministru al Economiei nu s-a mai vazut cu.

Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos, Alina Bica si fostul ei consilier Florentin Mihailescu au fost arestati (VIDEO)

15 Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a ajuns in arestul Politiei Capitalei sambata dimineata in jurul orei 10. 15, unde va ramane in urmatoarele 30 de zile. Astfel, toti inculpatii din.

UPDATE. Adriean Videanu s-a predat singur la arestul politiei

Adriean Videanu s-a predat singur la arestul politiei, in jurul orei 10:15. ---Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos, Alina Bica si fostul ei consilier Florentin Mihailescu au fost arestati, sambata,.

UPDATE. Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos, Alina Bica si Florentin Mihailescu au fost ARESTATI

Adriean Videanu a fost adus la arestul politiei in jurul orei 10:15. ---Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos, Alina Bica si fostul ei consilier Florentin Mihailescu au fost arestati, sambata, prin.

Avocatul lui Adriean Videanu: Masura este disproportionata in raport cu probele DNA

Avocatul lui Adriean Videanu, Cristian Ene, a explicat, in cadrul unei interventii telefonice in emisiunea News Magazine, la Antena 3, ca Videanu s-a prezentat singur la arestul politiei, din propria.

News Magazine: Ce spune avocatul lui Adriean Videanu despre arestarea fostului ministru

Avocatul lui Adriean Videanu, Cristian Ene, a explicat, in cadrul unei interventii telefonice in emisiunea News Magazine, la Antena 3, ca Videanu s-a prezentat singur la arestul politiei, din propria.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2727 seconds )