Libnet.ro
UNICEF

05:30

De ce adultii invata limbi straine mai greu decat copiii

Adevărul Adevărul,
De ce adultii invata limbi straine mai greu decat copiii

Contrar opiniei generale, copiii nu au o capacitate mai mare de asimilare a limbilor straine, comparativ cu adultii. Ei invata mai rapid alte limbi pentru ca folosesc un sistem diferit de invatare. continuă pe Adevărul

Rozalia Biro, nominalizata vicepremier si ministru al Culturii, si-a trecut in CV, la limbi straine, engleza si romana

Rozalia Biro, proaspat nominalizata vicepremier si ministru al Culturii din partea UDMR, si-a trecut in CV, la capitolul limbi straine, engleza si romana - nivel superior, scrie bloggerul cotidianului Adevarul Manuel Stanescu.

Rozalia Biro, care isi trecuse in CV romana la limbi straine, si-a corectat greseala: E limba de cetatean

Senatorul UDMR Rozalia Biro, propunerea UDMR pentru functiile de ministru al Culturii si vicepremier, spune ca si-a corectat o greseala din CV, unde trecuse la capitolul limbi straine cunoasterea limbii .

Facebook a devenit mai valoroasa decat Coca Cola si aproape cat IBM

Reteaua de socializare Facebook a devenit mai valoroasa decat Coca Cola, una dintre cele mai emblematice companii din lume, si aproape tot atat de valoroasa cat IBM, un alt gigant consacrat din IT, dupa ce anuntarea rezultatelor financiare cu un profit peste asteptari a dus la cresterea pretului actiunilor pe bursa, scrie Reuters.

Britanicii vor testa, anul viitor, masina mai rapida decat glontul

O ampla echipa de specialisti britanici va testa, anul viitor, masina mai rapida decat glontul, a anuntat, ieri, la Budapesta, Andy Green, comandant in flota aeriana militara britanica.

Masa monetara in sens larg, cu 5,3% mai mare decat anul trecut

Masa monetara in sens larg M3) a inregistrat, la sfarsitul lunii iunie, un sold de 239. 791,5 milioane lei, cu 0,4% mai mic decat in mai, dar cu 5,3% mai mare decat in iunie 2013 4,6% in termeni reali), a anuntat astazi Banca Nationala a Romaniei BNR).

RAAPPS a avut in 2013 pierderi de peste 14 milioane de euro, de doua ori mai mult decat in 2012

Regia protocolului de stat si-a dublat pierderile fata de anul 2012. Conform raportului financiar, RAAPPS a avut in 2013 pierderi de peste 14 milioane de euro, cu 6 milioane de euro mai mult decat in 2012.

Microsoft afiseaza rezultate mai solide decat asteptarile, profitul fiind sustinut de serviciile cloud, in ciuda efectelor negative ale integrarii Nokia

Integrarea telefoanelor mobile Nokia a afectat profitul gigantului informatic Microsoft, dar succesul serviciilor online cloud) a permis grupului sa afiseze vanzari mai solide decat estimarile, scrie AFP.

BNR: Soldul creditului neguvernamental, cu 0,7% mai mic decat in mai

Soldul creditului neguvernamental a scazut in luna iunie cu 0,7% in termeni nominali 0,4% in termeni reali) fata de mai, pana la nivelul de 215. 387,4 milioane lei, informeaza Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )