Libnet.ro
UNICEF

07:30

Microsoft afiseaza rezultate mai solide decat asteptarile, profitul fiind sustinut de serviciile cloud, in ciuda efectelor negative ale integrarii Nokia

Hotnews Hotnews,
 Microsoft afiseaza rezultate mai solide decat asteptarile, profitul fiind sustinut de serviciile cloud, in ciuda efectelor negative ale integrarii Nokia

Integrarea telefoanelor mobile Nokia a afectat profitul gigantului informatic Microsoft, dar succesul serviciilor online cloud) a permis grupului sa afiseze vanzari mai solide decat estimarile, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Masa monetara in sens larg, cu 5,3% mai mare decat anul trecut

Masa monetara in sens larg M3) a inregistrat, la sfarsitul lunii iunie, un sold de 239. 791,5 milioane lei, cu 0,4% mai mic decat in mai, dar cu 5,3% mai mare decat in iunie 2013 4,6% in termeni reali), a anuntat astazi Banca Nationala a Romaniei BNR).

RAAPPS a avut in 2013 pierderi de peste 14 milioane de euro, de doua ori mai mult decat in 2012

Regia protocolului de stat si-a dublat pierderile fata de anul 2012. Conform raportului financiar, RAAPPS a avut in 2013 pierderi de peste 14 milioane de euro, cu 6 milioane de euro mai mult decat in 2012.

Noul iPhone 6 ar putea rezolva, in sfarsit, problema bateriei: Apple promite o autonomie mai buna decat iPhone 5S

IPhone 6 va oferi o autonomie sesizabil mai buna decat actualul model iPhone 5S, castigul fiind de 15% in cazul modelului cu ecran de 4. 7 si chiar mai mult in cazul celui de 5. 5, au dezvaluit surse cu.

Iohannis are sanse mai mari decat Antonescu la prezidentiale

Klaus Iohannis are sanse mai mari decat Crin Antonescu in cursa prezidentiala, potrivit unei cercetari sociologice comandate de PNL, pentru a vedea care este candidatul ideal pentru Cotroceni, au declarat surse liberale citate de Mediafax.

RBS: Ancheta privind manipularea cursului valutar - o problema mai mare decat scandalul Libor

Investigatia privind presupusa manipulare a pietelor de schimb valutar ar putea constitui o problema mai mare pentru banci decat scandalul referitor la manipularea dobanzii Libor, este de parere conducerea Royal Bank of Scotland Group Plc.

BNR: Soldul creditului neguvernamental, cu 0,7% mai mic decat in mai

Soldul creditului neguvernamental a scazut in luna iunie cu 0,7% in termeni nominali 0,4% in termeni reali) fata de mai, pana la nivelul de 215. 387,4 milioane lei, informeaza Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )