Libnet.ro
UNICEF

22:00

Aeroportul din Toronto este inchis din cauza gerului extrem

Antena3 Antena3,
Aeroportul din Toronto este inchis din cauza gerului extrem

Aeroportul international Pearson din Toronto a fost inchis, marti, din cauza valului de frig extrem care afecteaza regiunea, urmand sa fie redeschis miercuri dimineata, anunta autoritatile aeronautice, citate. continuă pe Antena3

Aeroportul din Toronto a fost inchis din cauza gerului extrem: Toate zborurile au fost redirectionate

Aeroportul international Pearson din Toronto a fost inchis, marti, din cauza valului de frig extrem care afecteaza regiunea, urmand sa fie redeschis miercuri dimineata, transmite toronto. ctvnews. ca. Gerul.

Un avion s-a prabusit pe aeroportul din statiunea americana Aspen

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit pe aeroportul din Aspen, o statiune de schi din nord-vestul Statelor Unite, relateaza AFP. A avut loc un accident la Aspen. Avionul este, se pare, un Bombardier.

Probleme pe aeroportul din Cluj din cauza cetii.

Sase curse aeriene au intarzieri, marti dimineata, pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca din cauza cetii, transmite Mediafax. Potrivit reprezentantilor aeroportului clujean, sunt afectate curse aeriene dinspre Bucuresti si o aeronava spre Viena. Astfel, au intarzieri din cauza cetii cursele Tarom care ar fi trebuit sa aterizeze la Cluj-Napoca de la Bucuresti la orele 8. 40 si 9. 05 si cursa Tarom de Viena care trebuia sa decoleze la ora 9. Cursa de Viena era operata cu .

FOTO Patinoarul din Timisoara a fost inchis din cauza temperaturilor ridicate

Vremea neobisnuit de calda pentru aceasta perioada din an i-a facut pe cei de la patinoarul Ice Dream din Timisoara sa inchida baza de agrement.

Un comisar din Arges este cercetat pentru un mesaj postat pe Facebook

Purtatorul de cuvant al Politiei Arges, comisar-sef Danut Dinu, este cercetat si nu mai reprezinta imaginea institutiei din cauza unui mesaj postat pe Facebook. in mesajul postat pe reteaua de socializare,.

Ungureanu: Forta de munca din Romania este indispensabila UE

Presedintele partidului Forta Civica FC), Mihai-Razvan Ungureanu, considera ca reactiile unor politicieni europeni, cu privire la migratia fortei de munca din tara noastra, sunt exagerate si deloc justificate, se arata intr-un comunicat de presa.

Semnal de alarma: o treime din populatie este obeza sau supraponderala

Aproximativ 33% dintre adultii din intreaga lume sunt in prezent clasificati ca fiind obezi sau supraponderali, se arata intr-un raport realizat de Overseas Development Institute din Marea Britanie, informeaza Mediafax .

SOCANT. Un copil din spitalul judetean din Bacau este legat cu HAMUL de pat

Scene socante in Romania anului 2014. Un copil de la sectia de pediatrie din spitalul judetean din Bacau este legat cu hamul de gratiile patului. Reprezentantii spitalului recunosc faptul ca au legat copilul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )