Libnet.ro
UNICEF

00:08

Un comisar din Arges este cercetat pentru un mesaj postat pe Facebook

Antena3 Antena3,
Un comisar din Arges este cercetat pentru un mesaj postat pe Facebook

Purtatorul de cuvant al Politiei Arges, comisar-sef Danut Dinu, este cercetat si nu mai reprezinta imaginea institutiei din cauza unui mesaj postat pe Facebook. in mesajul postat pe reteaua de socializare,. continuă pe Antena3

Strang si mai mult cureaua: austeritatea fiscala nu mai este suficienta pentru economiile avansate

Multe dintre economiile avansate vor avea probabil nevoie de represiune financiara, restructurarea datoriei, inflatie mai ridicata si masuri de control al capitalului, din cauza indatorarii apropiate de maximul a 200 de ani, avertizeaza un studiu.

Aeroportul din Toronto este inchis din cauza gerului extrem

Aeroportul international Pearson din Toronto a fost inchis, marti, din cauza valului de frig extrem care afecteaza regiunea, urmand sa fie redeschis miercuri dimineata, anunta autoritatile aeronautice, citate.

Ungureanu: Forta de munca din Romania este indispensabila UE

Presedintele partidului Forta Civica FC), Mihai-Razvan Ungureanu, considera ca reactiile unor politicieni europeni, cu privire la migratia fortei de munca din tara noastra, sunt exagerate si deloc justificate, se arata intr-un comunicat de presa.

Semnal de alarma: o treime din populatie este obeza sau supraponderala

Aproximativ 33% dintre adultii din intreaga lume sunt in prezent clasificati ca fiind obezi sau supraponderali, se arata intr-un raport realizat de Overseas Development Institute din Marea Britanie, informeaza Mediafax .

SOCANT. Un copil din spitalul judetean din Bacau este legat cu HAMUL de pat

Scene socante in Romania anului 2014. Un copil de la sectia de pediatrie din spitalul judetean din Bacau este legat cu hamul de gratiile patului. Reprezentantii spitalului recunosc faptul ca au legat copilul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )