Libnet.ro
UNICEF

05:00

Aeroportul din Zagreb, inchis joi si vineri din cauza unei greve

Adevărul Adevărul,
Aeroportul din Zagreb, inchis joi si vineri din cauza unei greve

Aeroportul din Zagreb, administrat de o companie franceza, a fost inchis joi din cauza unei greve a angajatilor care a condus la suspendarea tuturor curselor comerciale, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Aeroportul din Zagreb, inchis din cauza unei greve pana vineri seara

Lucratorii de pe aeroportul dinZagreb au inceput, joi dimineata, prima parte a unei greve, urmand sa o incheie vineri, la miezul noptii. Protestul acestora a dus la anularea tuturor zborurilor comerciale,.

Tragedia aviatica de pe aeroportul din Rusia: O eroare de pilotaj, principala cauza a prabusirii aeronavei

Tragedia care s-a produs duminica, cand un avion a explodat pe aeroportul din Kazan, Rusia, s-a datorat unei erori de pilotaj, au afirmat investigatorii, dupa analizarea celor doua cutii negre ale aparatului de zbor,.

Avion evacuat in statul american Ohio, din cauza unei alerte cu bomba

Un avion apartinand companiei aeriene American Airlines a fost evacuat de urgenta luni dupa-amiaza pe aeroportul din Columbus, in statul american Ohio, din cauza unei alerte cu bomba, relateaza NBC News.

SUA: Avion evacuat in statul Ohio, din cauza unei alerte cu bomba

Un avion al companiei aeriene American Airlines a fost evacuat de urgenta luni dupa-amiaza pe aeroportul din Columbus, in statul american Ohio, din cauza unei alerte cu bomba. Avionul, de tip Boeing MD80, decolase.

SUA: Avion evacuat in statul Ohio, din cauza unei alerte cu bomba.

Un avion al companiei aeriene American Airlines a fost evacuat de urgenta, luni dupa-amiaza, pe aeroportul din Columbus, in statul american Ohio, din cauza unei alerte cu bomba, conform B1 TV. Avionul Boeing MD80, decolase din Dallas si avea la bord 133 de pasageri si cinci membri ai echipajului. La fata locului se afla agenti FBI si echipe de genisti, relateaza AFP. La originea alertei de securitate s-ar afla un apel telefonic anonim, care indica prezenta unei bombe la bordul acestui .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3386 seconds )