Libnet.ro
UNICEF

14:30

Afaceri de 11,43 milioane euro pentru Oltchim in septembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Afaceri de 11,43 milioane euro pentru Oltchim in septembrie

Cifra de afaceri a Oltchim s-a dublat, luna trecuta, fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 11,43 milioane euro de la 5,6 milioane euro, conform unui comunicat al administratorilor judiciari ai societatii. continuă pe Ziarul Bursa

Porsche Pipera - cifra de afaceri de aproape 15 milioane euro

Porsche Pipera, cel mai mare complex auto din Europa de Sud-Est, a incheiat primele sase luni de activitate cu o cifra de afaceri de aproape 15 milioane euro.

Dan Nica: Cum poate un coafor sa conteste o licitatie IT de milioane de euro? Nici una dintre firmele care au contestat licitatia de 35 de milioane de euro pentru sistemul de emitere a actelor de stare civila nu a depus si oferte

Trei oferte au fost depuse luni la licitatia de 35 de milioane de euro privind implementarea la nivel national a unui sistem informatic care vizeaza reducerea birocratiei la emiterea actelor de stare civila, acestea urmand a fi obtinute de cetateni prin simpla prezentare a unui act de identitate la primarie, a declarat marti Dan Nica, ministrul comunicatiilor. Acesta a spus ca nici una din firmele care au contestat aceasta licitatie nu a depus oferte. Cum contesti de 25 de ori si tu nu ai participat la o licitatie niciodata? Cum poate un coafor sa conteste o licitatie IT de milioane de euro?, s-a intrebat ministrul.

Guvernul i-a inapoiat lui Gruia Stoica cele 20 milioane euro din contul escrow

Autoritatile au deblocat contul escrow infiintat, recent, la Banca Transilvania, in vederea achitarii a 10% din pretul pe care Grup Feroviar Roman GFR) - castigatorul licitatiei - si-l asumase pentru achizitionarea pachetului majoritar de actiuni de la CFR Marfa. ---- * Update 11:43 Manescu: Ministerul Transporturilor va returna integral cei 30 de milioane de euro platiti de GFR Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat, astazi, ca ministerul de resort va returna garantia de 10 milioane de euro depusa de Grupul Feroviar Roman GFR) pentru participarea la privatizarea CFR Marfa, iar contul escrow de 20 de milioane de euro a fost deja deblocat.

Lichiditate de circa 11,06 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 11,06 milioane lei circa 2,49 milioane euro).

Ministerul Finantelor Publice a tranzactionat 500 milioane euro pe pietele externe

Ministerul Finantelor Publice a tranzactionat, astazi, 500 milioane euro, la un randament de 4,15%, in scadere cu 61 puncte de baza fata de 4,76, cat era randamentul initial, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

SIF Banat-Crisana ofera 23,8 milioane lei pentru 50,37% din Transilvania Constructii

SIF Banat-Crisana simbol SIF1) intentioneaza sa cumpere 476. 429 titluri Transilvania Constructii simbol COTR), reprezentand 50,37% din actiunile acestei companii, pentru 23,8 milioane lei 5,3 milioane euro), potrivit unui anunt transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Suma care ar pune pe picioare Oltchim - 100 milioane euro

Principala concluzie a unei intalniri care a avut loc vineri seara la sediul Consiliului Judetean Valcea intre parlamentarii valceni, sindicatele OLTCHIM si autoritatile judetului a fost ca este necesara o intalnire de urgenta cu noul Ministru al Economiei, Adrian Gerea.

Ministerul Transporturilor va returna integral cei 30 de milioane de euro platiti de GFR pentru CFR Marfa

Ministerul Transporturilor va returna garantia de 10 milioane de euro depusa de Grupul Feroviar Roman pentru participarea la privatizarea CFR Marfa, iar contul escrow de 20 de milioane de euro a fost deja deblocat, a anuntat Ramona Manescu, ministrul Transporturilor, citat de Agerpres. ro.

RCSRDS lanseaza saptamana viitoare o emisiune de obligatiuni pentru a atrage 350 milioane de euro, in scopul refinantarii datoriilor

RCS RDS, companie controlata de omul de afaceri Zoltan Teszari, va lansa marti, 29 octombrie, o emisiune de obligatiuni pe pietele externe pentru a atrage 350 milioane euro, fondurile urmand sa fie folosite pentru refinantarea datoriilor existente, au declarat pentru Mediafax surse bancare. Fondurile atrase prin plasamentul de titluri, cu maturitate in 2020, vor fi completate de un nou imprumut la termen si de o linie de lichiditate, in vederea refinantarii datoriilor. La sfarsitul anului trecut, RCSRDS avea datorii de peste 838,3 milioane de euro.

Ministerul Transporturilor va returna toate cele 30 de milioane de euro platite de Gruia Stoica pentru CFR Marfa

Ministerul Transporturilor va returna garantia de 10 milioane de euro depusa de Grupul Feroviar Roman pentru participarea la privatizarea CFR Marfa, iar contul escrow de 20 de milioane de euro a fost deja deblocat, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, potrivit Agerpres. Garantia va fi returnata, asa cum au indicat si consultantii CFR Marfa, Musat si Asociatii si Deloitte. Contul escrow a fost deblocat, iar garantia urmeaza sa fie returnata maine, a spus Manescu. Prin recuperarea acestor sume, Gruia Stoica nu a avut nimic de pierdut in urma privatizarii esuate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )