Libnet.ro
UNICEF

01:05

Om de afaceri botosanean trimis in judecata de procurorii DNA pentru complicitate la luare de mita in dosarul ENEL

Adevărul Adevărul,
Om de afaceri botosanean trimis in judecata de procurorii DNA pentru complicitate la luare de mita in dosarul ENEL

Omul de afaceri botosanean Gheorghe Ciubotaru, patronul concernului Electroalfa,a fost trimis la inceputul saptamanii in judecata de procurorii DNA pentru complicitate la luare de mita in cazul scandalului in care este implicat compania de furnizare a energiei ENEL. continuă pe Adevărul

Fostul sef la APIA Satu Mare, Viorel Pintea, trimis in judecata. DNA il acuza ca a luat zeci de mii de euro mita, miei sau vin pentru a nu dispune controale

Viorel Pintea, fostul sef de la APIA Satu Mare, a fost trimis din nou in judecata de procurorii DNA, dupa ce primul dosar in care a fost cercetat a fost retrimis la DNA de Tribunalul Satu Mare. Fostul director este acuzat ca a luat mita de la fermieri de zeci de mii de euro, lapte, miei sau vin pentru a nu dispune controale sau pentru a-i ajuta sa obtina subventii.

Vicepresedintele ANRE Sorin Dumbraveanu, judecat pentru luare de mita

Vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei, Claudiu Sorin Dumbraveanu,a fost trimis in judecata de procurorii DNA. Acesta este acuzat ca in 2013 nu a sanctionat nereguli.

Adrian Nastase NU indeplineste conditiile de eliberare, motiveaza procurorii DNA

Fostul premier al Romaniei nu poate fi eliberat deoarece nu indeplineste conditiile, scriu procuorii DNA in motivare. Mai mult, anchetatorii spun ca Nastatse nu a avut un comportament deosebit si ca nu exista dovezi ca nu va repeta faptele.

Microsoft da in judecata Samsung Electronics pentru incalcarea unui acord

Microsoft a dat in judecata Samsung Electronics, la un tribunal din Manhattan, acuzand compania sud-coreeana ca a incalcat un acord din 2011 privind folosirea reciproca a unor patente, relateaza Bloomberg,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )